News

Badea a avut chef de râs și a enervat #rezistenții. O metodă de relaxare

Mircea Badea, realizator la Antena 3, s-a gândit să se distreze puțin prin enervarea rezistenților care încă sunt în zvârcoliri de la mitingul de sâmbătă seara. El a postat un mesaj acid la adresa fetei care plangea (n.r. – probabil de ciudă) când trecea printre manifestantii împotriva abuzurilor. 

loading...

 

loading...

„Stalinistii cu # incerca sa se faca si mai de cacat decat sunt spunand cum au ras ei ieri. Creeeed ca ati lesinat de ras vazand marea aia de oameni, in timp ce voi nu umpleti o scara de bloc. Cum ati ras ieri? Ca duduia din poza???”, a scris Badea pe Facebook.

Rezistenții au intrat imediat pe pagina lui Mircea Badea și au dat atacul în timp ce realizatorul Antena 3 abia stătea pe canapea de la hohotele de râs.

Foto: aktual24.ro

Foto: aktual24.ro

Legenda spune că Mircea Badea nici acum nu s-a oprit din râs.

loading...
Daca iti plac articolele noastre si vrei sa te tinem la curent cu cele mai recente noutati poti seta sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Iti recomandăm să dai LIKE paginii noastre de Facebook (click aici) și nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste' ca în poza de mai jos.

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top