Externe

Aberații la nivel înalt. Britanicii nu știu dacă rușii l-au otrăvit pe spion dar cer explicații în 24 de ore

Moscova trebuie să explice în maximum 24 de ore de ce fostul agent rus Serghei Skripal şi fiica acestuia au fost otrăviţi cu o substanţă neurotoxică de uz militar, a anunţat premierul britanic Theresa May, informează site-ul postului BBC. Premierul Theresa May a afirmat că „cel mai probabil” Rusia este responsabilă de atacul din Salisbury. Cu alte cuvinte deși nu au nici măcar o ”urmă de dovadă”, britanicii joacă o carte anti Rusia și cer explicații în 24 de ore. Ce ridicol!

loading...

Iar următoarea știre vine ca un șoc: Secretarul de Stat american Rex Tillerson a declarat că Washingtonul este de acord cu evaluarea Londrei şi că trebuie să existe „consecinţe serioase”. Cum ar putea SUA să nu fie de acord? Dar nu își pune nimeni întrebarea de ce rușii ar vrea să-și omoare fostul spion după 8 ani și în altă țară în timp ce puteau să o facă în perioada arestului din Rusia? Să fim seriosi!

Moscova consideră acuzaţiile nefondate.

loading...

 

Serghei Skripal şi fiica lui au fost expuşi contactului cu o substanţă toxică, în cursul unui incident produs în localitatea Salisbury, situată în provincia Wiltshire, la circa 100 de kilometri vest de Londra.

Fostul agent al Serviciului rus de informaţii militare (GRU) şi fiica acestuia sunt în stare critică în urma atacului cu o substanţă neurotoxică. Un poliţist care a intervenit este, de asemenea, în stare gravă. În total, 21 de persoane au primit îngrijiri medicale după ce au inhalat vapori ai substanţei folosite în atac.

Site-ul nostru a fost reclamat de #rezist. Vă rugăm distribuiti articolele noastre pe paginile personale si in grupuri ca adevarul sa fie vizibil pentru toata lumea. Multumim. Ne puteti da un Like mai jos.

loading...

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top