News

Abia încep PROBLEMELE pentru Adrian Țuțuianu

Comitetul Executiv al PSD a votat luni pentru excluderea din partid a lui Adrian Ţuţuianu şi Marian Neacşu, iar aceştia au anunţat că vor contesta decizia. Adrian Ţuţuianu a declarat că aceasta este o greşeală majoră, în timp ce Marian Neacşu a spus că i se pare o „execuție publică”. Dar pentru Țuțuianu, problemele abia încep. El are de trecut peste un proces cu un mare trust media. 

Într-o serie de înregistrări lansate recent în spaţiu public, Ţuţuianu explică de ce nu a mai fost invitat la Antena 3, acuzând postul că a primit două milioane de euro pentru publicitate. De asemenea, liderul PSD Dâmboviţa afirmă că Alessandra Stoicescu i-ar fi refuzat apariţia într-o emisiune lui Paul Stănescu la scurt timp după ce postul ar fi primit banii, dar şi că fondatorul trustului, Dan Voiculescu, îşi doreşte amnistia şi graţierea pentru a putea candida la alegerile europarlamentare.

loading...

Antena 3 a avut o reacţie promptă, anunţând că îl va acţiona în instanţă pe Ţuţuianu pentru acuzaţiile complet false şi denigratoare. Mai mult, în comunicatul postului de ştiri se subliniază că despăgubirile cerute vor fi chiar de două milioane de euro, suma pe care liderul PSD Dâmboviţa susţine că ar fi primit-o postul Intact.

„Toate afirmaţiile făcute de domnul Adrian Ţuţuianu la adresa postului nostru de televiziune, a fondatorului trustului şi a celorlalte persoane la care se face referire sunt complet false. Întrucât declaraţiile sunt complet denigratoare şi nu au niciun fundament real, postul nostru de televiziune a luat decizia de a-l acţiona în instanţă pe domnul Adrian Ţuţuianu şi îi vom cere despăgubiri de 2 milioane de euro. Totodată, Antena 3 condamnă ferm propagarea unor astfel de informaţii mincinoase fără o minimă verificare în prealabil a veridicităţii afirmaţiilor făcute de persoana în cauză“, transmit reprezentanţii Antena 3.

Citeste mai mult: adev.ro/ph7ez7

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top