News

Acțiune SCANDALOASĂ. Livia Stanciu o COMITE din nou

Surse din interiorul Curții Constituționale au declarat pentru Q Magazine că în urmă cu puțin timp a avut loc o discuție între mai mulți judecători CCR și Livia Stanciu.

Deși i s-a explicat că prezența sa la deliberările și votul de miercuri, 7 noiembrie, când Curtea trebuie să se pronunțe asupra conflictului constituțional privind completurile de 5 de la Înalta Curte de Casație și Justiție, ar arunca o umbră de suspiciune asupra deciziei, Livia Stanciu a refuzat să țină cont de recomandarea colegilor săi de a se abține de la vot și a nu participa la lucrări.

loading...

Cazuri similare s-au înregistrat și în situația Monei Pivniceru, când sesizase CCR, înainte de a deveni judecător aici, sau în cazul lui Daniel Morar care a declarat o relație de prietenie cu un cetățean care a sesizat Curtea. Ambii judecători au decis să nu participe la deliberări pentru a nu fi acuzați de subiectivism.

Livia Stanciu este, practic, într-un conflict de interese, atât timp cât a făcut parte ea însăși din completurile de 5 judecători a căror constituire este chemată să o valideze din punct de vedere constituțional. De altfel, siteul Lumea justiției a și depus la sediul Curții o cerere de retragere a Liviei Stanciu de la deliberările de miercuri.

Deși colegii judecători i-au explicat că prin abținerea ei se protejează și personal și imaginea Curții Constituționale, Livia Stanciu a refuzat motivând că nu are nimic să-și reproșeze și că are conștiința curată.

Potrivit acelorași surse, unul dintre judecătorii constituționali i-a atras atenția Liviei Stanciu să nu mai informeze ambasada Statelor Unite la București asupra unor chestiuni care se dezbat în interiorul Curții, avertizând-o că la prima abatere de acest fel va face publice detalii ale relației nepricincipiale pe care un judecător al CCR o are cu străini și că va cere sancționarea ei.

Q Magazine a transmis președintelui CCR, Valer Dorneanu, o solicitare privind punctul său de vedere asupra acestei situații, pe care îl așteptăm încă.

loading...
2 Comments

2 Comments

 1. Valter Cojman

  06/11/2018 at 8:42 am

  Din procuroare securisto-comunista a fost facuta, de Basescu, judecatoare stalinista.
  Iohannis a facut-o judecatoare CCR pentru ca l-a albit in dosarul cu incompatibilitatea si acum aflam ca mai este si tradatoare de tara. Nu ma mir.
  La puscarie cu stalinista.

 2. Vlad Paraschiv

  06/11/2018 at 9:27 am

  Bineînțeles că această TRĂDĂTOARE NU VĂ RECUNOAȘTE NICIODATĂ NIMIC C-AR FI COMIS.
  CONSIDER CĂ DV, MEMBRII CFR, TREBUIE SĂ O PUNEȚI ÎN DISCUȚIE ÎN PLENUL DV ÎN VEDEREA EXCLUDERII DV DIN MIJLOCUL DV. ALTFEL ASUPRA DV VĂ PLANĂ ÎN PERMANENȚĂ SUSPICIUNEA CĂ ÎMPĂRTĂȘITI PRINCIPIILE ȘI CRITERIILE ACESTEIA DE JUDECARE A DIVERSELOR CAUZE CARE VĂ SÂNT SUPUSE SOLUȚIONĂRII.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top