News

Acuzatii interesante: Un președinte paralel, pentru un stat paralel

Omul politic Daniel Savu susține că oricum s-ar manifesta justiția din România, precum și cei care o înfăptuiesc, indiferent de abuzuri și dosare politice, președintele României se declară un susținător al acestei stări de lucruri. Mai mult decât atât, Klaus Iohannis spune foarte clar că apreciază cele două structuri de parchet campioane la oameni nevinovați transformați în “penali” și în esență nu dorește să se schimbe nimic în acest domeniu, chiar dacă cei mai mulți români vor exact contrariul.

”Pentru că la prima ieșire publică din 2018, cu prilejul alegerii conducerii CSM, președintele a considerat normal să facă astfel de declarații și să dea țării semnale de acest fel, cred că este momentul ca și noi să începem să ne gândim foarte serios la profilul președintelui pe care îl dorim pentru România, având în vedere că tocmai am intrat într-o perioadă preelectorală înainte de prezidențialele anului viitor.

loading...

Dacă vrem un președinte care vede o cu totul altă realitate decât cea percepută de noi, și nu doar în justiție, un președinte ce protejează actualul sistem judiciar, pentru ca apoi să îl folosească sub formă de instrument politic ca să își înlăture adversarii, un jucător politic în loc de președinte, interesat să pândescă anumite strategii ale partidelor, astfel încât să poată interveni ulterior cu un interes personal, un președinte ce nu respectă prezumția de nevinovăție a oricărui cetățean român și în general susține o minoritate care vrea să își impună voința prin proteste neautorizate, atunci sunt convins că acel președinte se poate încadra cu succes în profilul lui Klaus Iohannis.

Dacă însă vrem un președinte al tuturor românilor, un om normal, care recționează conform intereselor noastre, ale tuturor, atunci trebuie să urmărim atent și să judecăm la rece ce se întâmplă în România, pe bază de informații corecte și echilibrate, ignorând manipularea, așa cum realitatea ne dovedește că este extrem de necesar”, a declarat Daniel Savu.

Site-ul nostru a fost reclamat de ANTI - ROMÂNII DIN #REZIST. Vreți sa ne susțineți? E nevoie doar sa distribuiți articolele noastre in grupuri si pe paginile personale. Fie sa FIM!

loading...

The Latest

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top