News

Adrian Ursu, dezpre MIZA chemării lui Dragnea la AUDIERI

Realizatorul Antena 3 Adrian Ursu a reacționat după ce liderul PSD Liviu Dragnea a fost chemat vineri seara, în jurul orei 18.00 la Parchetul General. Liviu Dragnea a declarat când a ajuns la Parchetul General că a fost citat în calitate de martor, dar nu a dezvăluit despre ce dosar e vorba. Liviu Dragnea nu a făcut declaraţii la intrarea în sediul Parchetului General, în schimb nu este exclus ca acesta să fie chemat în dosarul protestelor din 10 august. Este singurul om politic adus la audieri, ceea ce face această acțiune și mai dubioasă. Cum dubios este și faptul că huliganii filmați stau liniștiți acasă.

”Nu cred în coincidențe. Calendarul judiciar se suprapune peste cel politic. În aceste ore, în Partidul Social Democrat este un echilibru destul de fragil care poate să determine soarta lui Liviu Dragnea  ca șef al acestei formațiuni politice. Șefii de filiale pare că sunt îndemnați de undeva, de cineva să pornează o răzmeriță și un semnal cum este acesta, adică liderul partidului este chemat la audiere într-un dosar în care nu poate să aibă o vinovăție, da e puternic ca mersaj si miroase a stranie coincidenta asa cum tot am descoprit altele in toti acesti ani, atunci cand procurorii faceau agenda politica. Altfel, ratiunea de a-l chema in acest moment pe Liviu Dragnea la o astfel de audiere e greu de identificat. Sunt atatea persoane care au a da raspunsuri…”, a spus Arian Ursu.

loading...

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, recent, că în zilele următoare vor fi făcute publice informaţii ce arată că protestele din 10 august au fost finanţate şi din extern, iar protestatarii au fost bine organizaţi, încercându-se o lovitură de stat.

„Eu zic ca PSD să rămână la guvernare, că aşa m-am angajat în 2016. Cine a oprit pe cine să vorbească în partid? Sigur, a apărut o supărare cu doamna Carmen Dan, dar măcar altcineva să susţină demiterea ei. Doamnei Firea i s-a inoculat ideea că cineva vrea să arunce vina pentru 10 august pe doamna prefect. I-am şi spus doamnei Firea inaite de CEx am văzut în presă că doamna Dan ar fi spus ceva despre prefect, care e apropiat doamnei Firea. Nu putem vorbi de o vină pentru că eu sunt absolut convins că în 10 august instituţiile statului nu au acţionat ilegal, Jandarmeria a intervenit respectând regulamentele”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Site-ul nostru a fost reclamat de #rezist. Vă rugăm distribuiti articolele noastre pe paginile personale si in grupuri ca adevarul sa fie vizibil pentru toata lumea. Multumim. Ne puteti da un Like mai jos.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top