Externe

Afirmație ZGUDUITOARE: ”Ori de câte ori ISIS a cerut ajutor în Siria, America a fost acolo”

Imamul Ayatollah Khamenei a condamnat atacul asupra Siriei, lansat de Statele Unite, Marea Britanie și Franța, și a afirmat:

loading...

„Atacul de dimineață asupra Siriei este o crimă. Declar ferm că președintele SUA, președintele Franței și primul ministru al Marii Britanii au săvârșit o crimă majoră. Aceleași acte criminale ca în Irak și Afganistan”, a spus acesta potrivit abna24.com.

„Cei care au sprijinit odată ISIS, discret, pretind că i s-au opus astăzi. Este doar o minciună. Statele Unite nu au jucat niciun rol în înfrângerea ISIS. ”

loading...

Ayatollah Khamenei a subliniat apoi declarații suplimentare de înșelăciune din partea SUA, indicând: „În discursul său, cu câteva ore în urmă, președintele SUA a spus că ar putea învinge ISIS în Siria: o altă minciună fără rușine!”

Mai mult, el a informat publicul cu privire la adevărul relației SUA cu ISIS: „Ei, acolo unde credeau că este necesar, au intrat și au ajutat [ISIS]. Când elementele principale ale ISIS au fost înconjurate, le-au salvat. Chiar înainte de aceasta, ei au fost implicați în crearea ISIS. Ori de câte ori ISIS a cerut ajutor în Siria, Statele Unite au fost acolo”

loading...
Daca iti plac articolele noastre si vrei sa te tinem la curent cu cele mai recente noutati poti seta sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Iti recomandăm să dai LIKE paginii noastre de Facebook (click aici) și nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste' ca în poza de mai jos.

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top