News

Alcoolemie de CARTEA RECORDURILOR la procurorul DNA care a făcut accidentul

Procurorul DNA Eugen Stoina era la un pas de comă alcoolică în momentul producerii accidentului de joi, de la ora 15.00, în Capitală. Surse judiciare au precizat pentru Sursa Zilei că Stoina avea 3.02 la mie alcool în sânge, rezultatul fiind stabilit la a doua probă de sânge analizată de medici.

loading...

La scurt, procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a cerut de urgență CSM revocarea din funcție a procurorului, iar motivul pare acum cât se poate de întemeiat.

Alcoolemia procurorului era uriașă, aproape de comă alcoolică. De altfel, se pare că în ciuda faptului că accidentul a fost unul fără urmări, polițiștii l-au găsit pe Stoina dormind cu capul pe volan și fața plină de sânge.

loading...

Potrivit acelorași surse, nu este exclus ca cererea de concediu a procurorului Eugen Stoina, pentru zilele de joi și vineri, să fi fost comandată chiar de șefii săi, în încercarea de a salva imaginea DNA.

Site-ul nostru a fost reclamat de #rezist. Vă rugăm distribuiti articolele noastre pe paginile personale si in grupuri ca adevarul sa fie vizibil pentru toata lumea. Multumim. Ne puteti da un Like mai jos.

loading...

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top