News

Alex Coita sare in apararea jurnalistilor prinisi cu DROGURI: Ceva minor si …

„Mi se pare total nepotrivit un linșaj mediatic pentru un incident absolut minor”. O spune analistul Alex Coita care a postat un text pe Facebook in acest sens, cu in inceput ironic.

„Felicitări procurorilor Antimafie din România care, inspirați probabil de acțiunile spectaculoase ale Interpol Costa Rica, au realizat o captură-record constând în două țigări artizanale în care a fost identificată substanța cannabis. E încurajatoare și celeritatea cu care au dispus măsurile de urmărire penală pentru cei doi infractori periculoși care se aflau în posesia drogurilor.

loading...

Am scris, evident ironic, cele de mai sus nu pentru că îi cunosc și respect activitatea profesională a celor doi jurnaliști în cauză. Cred că statul de drept înseamnă că toți suntem egali în fața legii — politicieni, jurnaliști, oameni de afaceri, simpli cetățeni — și că încălcarea legii este pedepsită la fel pentru toți. Consumul de cannabis este scos în afara legii în România, punct, și cine e curios cum e poate lua oricând un low cost până la Amsterdam sau alte destinații unde marijuana este legalizată.

Însă cred că direcția ipocriziei merge în ambele sensuri, iar în cazul de față mi se pare total nepotrivit un linșaj mediatic pentru un incident absolut minor care nu trebuia să treacă de subsolurile rubricilor de monden. Nu ne-ar strica mai puțină încrâncenare”, a scris Alex Coita. Noi nu am vazut linsajul mediatic ci doar relatari.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top