News

Andronic, după dezvăluirile de la Antena 3: Mi-au adus aminte de …

Jurnalistul Dan Andronic sustine ca este de tot râsul ca nticorupții spun că sunt colaje, și vin cu stenograme din care rezultă că Vlad Cozma cerea un „19”.

loading...

”Dezvăluirile de aseară mi-au adus aminte de Securitatea anilor ’50. Din păcate, ca și atunci, se vor găsi oameni care să susțină niște acțiuni criminale. P.S. UM ziare.com a dat reacția DNA. Prompt, la ora 08.55.

Bănuiesc că vin și ceilalți caporali de presă, tare din urmă. De tot râsul. Anticorupții spun că sunt colaje, și vin cu stenograme din care rezultă că Vlad Cozma cerea un „19”. Păi, de ce nu-i dădeau, dacă era denunțător?
Cum vă sună chestia asta: să dai un comunicat de răspuns la o știre pe care nu ai publicat!”, scrie Andronic pe Facebook.

loading...

Inspecția judiciară a luat act de înregistrările făcute publice duminică, la ”Sinteza Zilei” și decide în aceste ore dacă se va sesiza sau nu. Luni dimineață, cei de la Inspecția judiciară s-au reunit, pentru a decide în acest sens.

 Între timp, președintele CSM anunță că va sesiza Inspecția judiciară.

Acuzaţiile lansate de Vlad Cosma

„Mă numesc Vlad Cosma şi am fost ales în 2012 deputat în Parlamentul României de către cetăţenii judeţului Prahova. Doresc să vă vorbesc de lucruri foarte grave. Multe persoane au prezentat în 2017 dovezi despre modalitatea abuzivă de lucru a procurorului Portocală. Au urmat dezvăluirile făcute de sora mea cu privire la obsesia sentimentală a lui Portocală faţă de ea.

Eu am să prezint latura infracţională şi grupul infracţional din care face parte. Mai fac parte Onea Lucian, celebrul procuror Mircea Negulescu (Portocală),poliţiştii Mihai Iordache şi Florea Gabriela. Scopul era să inventeze dosare în baza unor probe fabricate a unor importanţi oameni politici şi de afaceri pentru a obţine notorietate, avansări în funcţii şi salarii mărite la sfârşit de an. În aceeaşi modalitate a fost promovat Mircea Negulescu de la Parchetul Curtţii de Apel Prahova la DNA Ploieşti şi Onea Lucian în cadrul Colegiului de Conducere al DNA Bucureşti.

Mi-a spus că are o hârtie cu scrisul lui Sebastian Ghiţă. După ce îmi arată hârtia îi spun că nu cunosc scrisul. Mi-a spus că dacă vreau ca pentru mine şi sora mea să se termine aceste probleme trebuie să îl ajut. Reia seria de aminiţări la adresa mea. Îmi solicită să inventez nişte tabele cu simpatizanţi PSD din Republica Moldova. Văzând că nu pot ieşi din această încurcătură, accept propunerea celor doi procurori. Îmi spun că dacă nu vreau să depun eu hârtia, trebuie să solicit o întâlnire şi să-l înregistrez”, se arată în înregistrarea prezentată la Antena 3.

Site-ul nostru a fost reclamat de #rezist. Vă rugăm distribuiti articolele noastre pe paginile personale si in grupuri ca adevarul sa fie vizibil pentru toata lumea. Multumim.

loading...

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top