Life

„Arsenie Boca se considera cel mai mare dintre păcătoşi” / Lecţie de viaţă primită de la Sfântul Ardealului

A trăit alături de Părintele Arsenie Boca, l-a slujit şi a învăţat tot ce ştie de la el. Paştele, însă, era o perioadă cu o încărcătură specială, în care preotul Petre Vamvulescu i-a fost aproape.

loading...

În ediţia specială a „Agenţiei VIP” se alătură şi ucenicul lui Arsenie Boca, preotul Vamvulescu, cel care l-a cunoscut şi a stat pas cu pas alături de Sfântul Ardealului. A fost martor la numeroase minuni, însă şi la zile de sărbătoare. Printre ele se numără şi Paştele, una dintre sărbătorile pe care, conform mărturiei ucenicului, Arsenie Boca o preţuia enorm. În acelaşi interviu emoţionant, preotul face o mărturisire, în exclusivitate, pentru Antena Stars:

„Părintele Arsenie Boca se considera mereu cel mai mare dintre păcătoşi. Îmi spunea mereu că trebuie să trecem prin Iad o bucată de timp. Noi ne spovedim, dar nu ajungem să ne ispăşim toate păcatele pe care le-am făcut în această viaţă”.
În Vinerea Mare, ucenicul lui Arsenie Boca le oferă credincioşilor de pretutindeni o lecţie a credinţei şi iubirii faţă de Dumnezeu, dar şi alte dezvăluiri emoţionante despre Sfântul Ardealului. Întregul interviu, vineri, la ora 22, la „Agenţia VIP”, emisiune prezentată de către Cristi Brancu şi Bianca Sârbu.

loading...
Daca iti plac articolele noastre si vrei sa te tinem la curent cu cele mai recente noutati poti seta sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Iti recomandăm să dai LIKE paginii noastre de Facebook (click aici) și nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste' ca în poza de mai jos.

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top