News

Augustin Lazăr, măsură de ULTIMĂ ORĂ după scandalul din DNA

Parchetul General a deschis un dosar penal dezvăluirile fostului senator Vlad Cosma, cu privire la dosarele fabricate de unii procurori de la DNA Ploiești, potrivit unui comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. Asta în opinia noastră e praf în ochi știind relația dintre Augustin Lazăr și șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, dar probabil în opinia acestuia dă bine la public.

loading...

”Ca urmare a solicitărilor mass-media de a prezenta un punct de vedere în legătură cu relatările jurnalistice referitoare la o serie de aspecte vizând activitatea unor procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Structura Teritorială Ploiești, Biroul de informare și relații publice este abilitat să comunice următoarele:

Secția de urmărire penală și criminalistică efectuează cercetări într-o cauză penală constituită ca urmare a înregistrării unei plângeri penale și care vizează aspectele prezentate de către mass-media. Totodată, Inspecția Judiciară – din oficiu și la solicitarea președintelui Consiliului Superior al Magistraturii – efectuează verificări prealabile pentru a stabili dacă există indicii privind săvârşirea vreunei abateri disciplinare cu privire la aceleași aspecte.

loading...

Conducerea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție are deplină încredere că atât investigația penală cât și verificările prealabile vor fi efectuate cu profesionalism și vor elucida aspectele semnalate în mass-media”, se arată în comunicatul citat. Concluzia: Nu se rezolvă nimic! Nu vă așteptați ca DNA să fie acuzat de ceva.

Site-ul nostru a fost reclamat de #rezist. Vă rugăm distribuiti articolele noastre pe paginile personale si in grupuri ca adevarul sa fie vizibil pentru toata lumea. Multumim.

loading...

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top