Externe

Avion spion american deasupra Mării Negre, pus pe FUGĂ de RUȘI cu un Su-27 Fighter. Video

SUA s-au făcut de râs. Un avion rus de vânătoare Su-27 a interceptat luni un avion de supraveghere american deasupra Mării Negre, a anunţat luni ministerul apărării de la Moscova. Ştirea a fost difuzată de agenţia de presă rusă RIA, preluată de Reuters.

loading...

Departamentul Apărării de la Washington a dat din colț în colț și a protestat, arătând că avionul spion american EP-3E Aries II nu a intrat în spaţiul aerian al Rusiei. Dar oare pe cine spiona dacă nu avea treabă cu Rusia?

După ce avionul de supraveghere al Marinei Militare a SUA şi-a modificat cursul, îndepărtându-se de frontieră, Su-27 a revenit la bază”, afirmă partea rusă. Concret, americanii au mâncat aerul ca vorbim de avioane acum.

loading...

Avionul rus „s-a angajat într-o interacţiune nesigură cu un avion EP-3 al SUA în spaţiul aerian internaţional, apropiindu-se la cinci picioare (1,5 metri) şi traversând direct prin faţa rutei de zbor a EP-3”, zbiară partea americană, care acuză că „este doar cel mai recent exemplu de activitate militară rusă care nu ţine seama de normele şi acordurile internaţionale”.

Statele Unite au cerut Rusiei „să înceteze aceste acţiuni nesigure”.

Site-ul nostru a fost reclamat de #rezist. Vă rugăm distribuiti articolele noastre pe paginile personale si in grupuri ca adevarul sa fie vizibil pentru toata lumea. Multumim.

loading...

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top