Externe

Avocat asasinat în plin centrul capitalei. Apărătorul interlopilor a fost …

Avocatul uneia dintre cele mai cunoscute bande criminale din Honduras a fost asasinat luni, în centrul capitalei Tegucigalpa, în apropiere de Curtea Supremă şi de palatul prezidenţial, a anunţat poliţia, relatează AFP.

Avocatul Reynaldo Barahona, în vârstă de 45 de ani, a fost împuşcat cu mai multe gloanţe de cel puţin doi bărbaţi care purtau cagule şi uniforme de poliţie, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei, Edgardo Barahona

loading...

Asasinatul a fost comis într-un magazin din faţa Curţii Supreme, a precizat el. Ancheta se concentrează pe o crimă comisă fie de membri ai grupului Barrio-18, pe care i-a apărat, fie de formaţia rivală Mara Salvatrucha (MS-13).

Acţiunile criminale ale bandelor, care comit furturi, asasinate şi trafic de droguri, fac din Honduras una dintre ţările cu cea mai mare rată de violenţe din lume.

loading...

Din 2002, 153 de avocaţi au fost asasinaţi în Honduras, potrivit Comisariatului pentru drepturile omului din Honduras (Conadeh), care estimează că în medie 15 avocaţi au fost împuşcaţi în fiecare an din 2010.

Aproximativ 90% din aceste asasinate au rămas nepedepsite, potrivit lui Conadeh.

Site-ul nostru a fost reclamat de ANTI - ROMÂNII DIN #REZIST. Vreți sa ne susțineți? E nevoie doar sa distribuiți articolele noastre in grupuri si pe paginile personale. Fie sa FIM!

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top