News

Avocata Laura Vicol, dezvăluiri INCREDIBILE despre Sandy Matei

Săndel (Sandy) Matei, bărbatul care a agresat și a pus la pământ un bătrân în Piața Victoriei nu a pățit nimic până acum deși s-a depus plângere împotriva lui. Anunțul a fost făcut de Laura Vicol, avocata vârstnicului agresat. Mai mult, Vicol spune că Sandy Matey s-a luat și dea ea.

”Cu plângerea nu s-a întâmplat absolut nimic. Dosarul stagnează. Am făcut până acum trei adrese. M-am adresat domnului procuror Spaiuc, procurorul care instrumentează dosarul. M-am adresat inclusiv pe Facebook. Am zis ca poate asa ma baga in seama. Nu s-a intâmplat nimic. În continuare acest Sandy este liber pe stradă. Mie personal mi-a arătat pumnul.

loading...

A fost la protest la protest în fața Palatului Cotroceni. Era pe cealaltă parte a străzii. Eu eram gravidă și mi-a fost teamă să mă duc la el. Acum dacă l-aș vedea i-aș adresa eu însămi câteva întrebări. Nu am putut să mă duc cu un bebeluș în burtă să-l întreb de ce îmi arată mie pumnul. Pânp la urmă, eu îmi exercit profesia în mod legal. Este trist că suntem în această situație.

Vom ajunge să ne face dreptate singuri atâta timp cât organele abilitate nu ne apără, cât violența este promovată de către unele persoane care ar trebui să plătească pentru ce au făcut. Pot să vă dau ”n” exemple inclusiv din cercul meu personal. Este extremd e multă violență pe stradă începând de la elevi de liceu, până la acești indivizi care își permit să facă aceste lucruri pentru că nu sunt trași la răspundere. Este o problemă la noi în țară. Nimeni nu este tras la răspundere pentru ceea ce face. Sau cei care sunt trași la răspundere sunt trași gratuit, unii fiind nevinovați. Bătrâni de 73 de ani sunt bătuți în plină stradă și nimeni nu pățește absolut nimic”, a spus avocata Laura Vicol la Antena 3. Ce a postat acesta pe Facebook după ce Laura Vicol a vorbit la Antena 3.

loading...

Potrivit evz.ro, Săndel Matei, alias Sandy, are 43 de ani, este născut în București și este pensionat pe caz de boală. Potrivit unor surse convergente citate de sursazilei.ro, bolile pentru care acesta a fost nevoit să se pensioneze, în 2006, la vârsta de 32 de ani, după o vechime în muncă de cinci ani și șase luni, la TMUCB, sunt: astm sever, insuficiență respiratorie cronică, tahicardie, tulburare polimorfă de personalitate, predominant iritabil impulsivă, cu decompensare depresivo-reactivă.

Site-ul nostru a fost reclamat de ANTI - ROMÂNII DIN #REZIST. Vreți sa ne susțineți? E nevoie doar sa distribuiți articolele noastre in grupuri si pe paginile personale. Fie sa FIM!

loading...

The Latest

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top