News

Banciu, reacție la decizia lui Iohannis cu privire la Kovesi: Este preocupat mai mult de Carmen…

Realizatorul B1, Radu Banciu, a dat de pământ cu preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, luni, că nu o va revoca pe Laura Codruţa Kovesi de la conducerea Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA). Klaus Iohannis a refuzat, luni, să dea curs cererii de revocare a Laurei Codruţa Kovesi, anunţând că motivele invocate de ministrul Justiţiei nu au fost de natură să îl convingă.

loading...

Banciu a lăsat de înțeles că președintele Iohannis nu este de capul lui ci ar asculta de ce spun mai marii europeni. În plus, în opinia lui Banciu, Iohannis este preocupat mai mult de ”Carmen, week-enduri și Sibiu”.

”El nu putea să facă de la el (n.r. – să o revoce) și în principiu nu își dorea că nu avea un interes. Pe el nici nu îl interesează. Kovesi sau alta, pentru el este tot aia. Nu e treaba lui asta. Treaba lui este cu soția, cu Sibiul, cu week-endurile. I se fâlfâie lui de cine este procurorul șef.

loading...

Pe el nu îl interesează dar chiar dacă îl interesa tot nu putea face ceva. Ăia (n.r. – liderii UE) i-au spus să nu facă asta. Imaginea lui Kovesi era legată de lupta împotriva corupției iar beculețul ăla pentru occidentali, ea îl aprindea. Ăia asta știau despre ea. Occidentalii sunt clișeistici. Pentru ei era simbolul lupte anticorupție. Nu știau toate chichițele și că lucrurile se împuțiseră între time, iar ea nu mai avea o imagine imaculată. Ea nu mai are o cotă de popularitate mare și merita să o mierlească”, spune Banciu.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat, luni, că va sesiza Curtea Constituţională cu privire la refuzul preşedintelui Klaus Iohannis de revocare din funcţie a procurorului-şef DNA, Laura Codruţa Kovesi.

loading...
Daca iti plac articolele noastre si vrei sa te tinem la curent cu cele mai recente noutati poti seta sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Iti recomandăm să dai LIKE paginii noastre de Facebook (click aici) și nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste' ca în poza de mai jos.

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top