News

Bogdan Chirieac spune pe cine se poate baza Iohannis după decizia cu privire la Kovesi

Klaus Iohannis mizeaza pe sprijinul #rezist. Este opinia analistului Bogdan Chirieac care a comentat decizia preşedintelui Iohannis de a nu o revoca pe Laura Codruţa Kovesi de la şefia DNA.

loading...

„Pe plan intern, Klaus Iohannis mizeaza pe sprijinul #rezist care inseamna 5-10% persoane, cele mai multe dintre ele absolut onorabile, insa cu 10%-12%-14% nu castigi alegerile. Din aceasta cauza, ce a spus profesorul Pieleanu, pe baza analizelor si sondajelor sale, cum ca presedintele Iohannis este in pericol sa nu prinda turul al doilea… este perfect adevarat”, a precizat Chirieac.

Și Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, reacționează după ce preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, luni, că nu o va revoca pe Laura Codruţa Kovesi de la conducerea Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA). Acesta este de părere că Iohannis și Kovesi sunt creația unora din afara țării.

loading...

„Preș de la președinte este președintele statului paralel. Sufragerista a refuzat să vină în fața unei comisii parlamentare. Este președinte sau preș. Nu e nicio surpriză decizia lui Klaus Iohannis. Macron l-a lăudat pe Iohannis. Sunt coincidențe prea multe. Iohannis și Kovesi sunt creația unora din afara țării. Dacă se făcea un miting mai devreme, poate insul de pe deal lua altă decizie”, a spus Pleşoianu.

Într-o notă asemănătoare a comentat și liderul ALDE, Varujan Vosganian.

”Și-a repetat argumentele. Îmi aduc aminte că după raportul lui Tudorel Toader, Klaus Iohannis a și spus că nu l-a convins. Cu alte cuvinte, el nu a făcut decât să repete argumente pe care le-a spus sau le-au spus alții înainte.  Motivul pentru care nu poate să dea înapoi este că el nu privește spre interiorul țării deoarece în România nu mai are aliați. Singurii săi aliați reali sunt cei din străinătate.

Nu a spus președintele Franței că singurul care ține România în frâu este Klaus Iohannis? El se bucură de susținerea unor lideri străini și este reprezentantul liderilor străini în România.  Iohannis nu are treabă cu România ci este la exerciții impuse în România. Telecomanda este în altă parte de asta nici nu poate da înapoi”, a spus liderul ALDE la Antena 3.

loading...
Daca iti plac articolele noastre si vrei sa te tinem la curent cu cele mai recente noutati poti seta sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Iti recomandăm să dai LIKE paginii noastre de Facebook (click aici) și nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste' ca în poza de mai jos.

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top