Life

Bucurenci: Cred ca toti oamenii sunt, intr-o masura mai mare sau mai mica, bisexuali

Ca Dragos Bucurenci este bisexual, s-a aflat in urma cu cativa ani, cand el si-a marrturisit pe blog orientarea sexuala. Invitat de Andreea Esca la emisiunea pe care o sustine la Europa FM, Bucurenci a marturisit ca deocamdata nu s-a gandit daca o sa se insoare cu un barbat sau cu o femeie. Dorinta lui este insa sa se casatoreasca intr-o tara in care minoritatile sexuale au aceleasi drepturi cu majoritatea, conform 3dots.ro.

„Prima dragoste a fost cu o fată, la 18 ani, și ea a fost cea care a făcut primul pas. Îmi plăceau fetele diafane, aflate într-o oarecare suferință, puțin neajutorate, care să se lase salvate. Bisexualitatea este o stare naturală.

loading...

Cred că, de fapt, toți oamenii sunt într-o măsură mai mare sau mai mică bisexuali. Nu știu dacă o să mă însor cu un bărbat sau o femeie, iar dacă aș vrea să mă însor cu o femeie, aș refuza să o fac într-o țară în care doi bărbați nu pot să beneficieze nici măcar de parteneriatul civil, deci cred că aș refuza să o fac”, a declarat Dragoș Bucurenci, în emisiunea radio a Andreei Esca. (Foto:Click.ro)

Site-ul nostru a fost reclamat de ANTI - ROMÂNII DIN #REZIST. Vreți sa ne susțineți? E nevoie doar sa distribuiți articolele noastre in grupuri si pe paginile personale. Fie sa FIM!

loading...

The Latest

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top