Life

Bucurenci: Cred ca toti oamenii sunt, intr-o masura mai mare sau mai mica, bisexuali

Ca Dragos Bucurenci este bisexual, s-a aflat in urma cu cativa ani, cand el si-a marrturisit pe blog orientarea sexuala. Invitat de Andreea Esca la emisiunea pe care o sustine la Europa FM, Bucurenci a marturisit ca deocamdata nu s-a gandit daca o sa se insoare cu un barbat sau cu o femeie. Dorinta lui este insa sa se casatoreasca intr-o tara in care minoritatile sexuale au aceleasi drepturi cu majoritatea, conform 3dots.ro.

loading...

„Prima dragoste a fost cu o fată, la 18 ani, și ea a fost cea care a făcut primul pas. Îmi plăceau fetele diafane, aflate într-o oarecare suferință, puțin neajutorate, care să se lase salvate. Bisexualitatea este o stare naturală.

Cred că, de fapt, toți oamenii sunt într-o măsură mai mare sau mai mică bisexuali. Nu știu dacă o să mă însor cu un bărbat sau o femeie, iar dacă aș vrea să mă însor cu o femeie, aș refuza să o fac într-o țară în care doi bărbați nu pot să beneficieze nici măcar de parteneriatul civil, deci cred că aș refuza să o fac”, a declarat Dragoș Bucurenci, în emisiunea radio a Andreei Esca. (Foto:Click.ro)

loading...
Daca iti plac articolele noastre si vrei sa te tinem la curent cu cele mai recente noutati poti seta sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Iti recomandăm să dai LIKE paginii noastre de Facebook (click aici) și nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste' ca în poza de mai jos.

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top