Life

C. T. Popescu, declarații SURPRINZĂTOARE despre HOMOSEXUALI

Cristian Tudor Popescu face afirmații surprinzătoare. El sare în apărarea homosexualilor și se întreabă: „De ce ai nevoie de un miting de un milion de oameni? Câte probleme au creat homosexualii în România?” În același timp, acesta afirmă că omorurile sunt între bărbat şi femeie.

”Cu cine se bat aceşti un milion de oameni? Câte probleme au creat homosexualii în România? Nu au năvălit homosexualii să se căsătorească în ţara asta.

loading...

Crimele sunt între bărbat şi femeie, familia tradiţională chiar are probleme mari rezultate din faptul că în foarte multe cazuri cel puţin unul din membrii familiei tradiţionale e plecat în străinătate şi rămân copiii cu bunicii sau cu o mătuşă, aia mai rămâne din familia traditională.

Are probleme din pricina violenţei, care e tot mai ridicată, a abuzurilor adulţilor asupra copiilor, a femeilor, că scade natalitatea, şi asta nu din pricina homosexualilor. Familia tradiţională are mari probleme şi poate cea mi mare e dată de nivelul de trai. Problema e inflaţia, nu homosexualii.

loading...

De ce ai nevoie de un miting de un milion de oameni?”, a comentat Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

Site-ul nostru a fost reclamat de ANTI - ROMÂNII DIN #REZIST. Vreți sa ne susțineți? E nevoie doar sa distribuiți articolele noastre in grupuri si pe paginile personale. Fie sa FIM!

loading...

The Latest

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top