News

Cătăniciu RUPE PODELELE cu Augustin Lazăr: Mizeria care…

Steluța Cătăniciu a dat de toate podelele cu Augustin Lazăr pentru că nu a luat nicio măsură în legătură cu procurorul Mircea Negulescu „Portocală” și cu șeful acestuia, Lucian Onea, după dezvăluirile fostului deputat PSD / PRU Vlad Cosma.

loading...

Potrivit psnews.ro, Steluța Cătăniciu (vicepreședinte al Comisiei Sufrageria și al Comisiei Iordache) a remarcat cu nemulțumire că în alte situații același Augustin Lazăr a fost „foarte vocal” – în special când au existat ocazii de a critica Parlamentul.

„Este lucrul cel mai îngrozitor pe care un procuror poate să-l facă. Este inadmisibil să-ți dorești cu bună-știință distrugerea unui om, contrafăcând probe. Nu am niciun dubiu că ceea ce fostul deputat Vlad Cosma a prezentat este adevărat. La această oră, cei doi procurori trebuiau deja suspendați (dacă nu chiar arestați), însă părerea mea este că li s-a acordat o marjă de timp, pentru a încerca să-și șteargă urmele.

loading...

L-am auzit pe procurorul general foarte vocal în repetate rânduri, criticând nepermis (având în vedere statutul funcției pe care o ocupă) Parlamentul României, însă nu l-am auzit exprimându-se în spațiul public cu privire la mizeria care se întâmplă în cadrul «unității de elită» DNA Ploiești”, a afirmat Cătăniciu, precizând că a vorbit în calitate de avocat.

Site-ul nostru a fost reclamat de #rezist. Vă rugăm distribuiti articolele noastre pe paginile personale si in grupuri ca adevarul sa fie vizibil pentru toata lumea. Multumim.

loading...

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top