News

Ce făceau Udrea și Bica atunci când judecătorul a decis ca cele două să rămână în închisoare

Elena Udrea şi Alina Bica vor rămâne în arest preventiv în Costa Rica până la soluţionarea cererii privind extrădarea lor, a decis luni un judecător costarican.

Ministerul Public din Costa Rica a transmis că Tribunalul Penal din districtul Pavas a prelungit măsura arestului preventiv pentru Elena Udrea şi Alina Bica, aflate de pe 3 octombrie în penitenciarul pentru femei Vilma Curling.

loading...

Decizia prelungirii arestului preventiv a fost luată în urma cererii formulate pe 28 noiembrie de Oficiul de Evaluare Tehnică şi Relaţii Internaţionale din cadrul Procuraturii locale, potrivit Agerpres.

Într-o intervenție la „Sinteza zilei”, omul de afaceri Cornel Tăbăcaru a dezvăluit că nici Elena Udrea și nici Alina Bica nu se aflau în sala de judecată în momentul în care judecătorul a dat verdictul.

loading...

„Judecătorul astăzi nu le-a convocat în sala de judecată pe cele două, avocații nu au susținut pledoarii, ci li s-au cerut concluzii pentru apărare în scris. Procurorului Ministerului Public i s-a cerut tot în scris, iar judecătorul a decis ca cele două să rămână în închisoare până la judecatrea cererii de extrădare”, a spus Cornel Tăbăcaru.

Site-ul nostru a fost reclamat de ANTI - ROMÂNII DIN #REZIST. Vreți sa ne susțineți? E nevoie doar sa distribuiți articolele noastre in grupuri si pe paginile personale. Fie sa FIM!

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top