News

Ce jurnalist a fost în culmea fericirii după decizia lui Iohannis: Să se rupă cămășile!

Preşedintele Klaus Iohannis a respins propunerea ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, de revocare din funcţia de şef al DNA a Laurei Codruţa Kovesi.

loading...

”După cum probabil vă amintiți, la mijlocul lunii martie mi-a fost înaintat și avizul CSM-ul care a ajuns la cu totul altă concluzie. Avizul CSM a fost unul negativ, acest aviz nu poate fi tratat ca simplu element facultativ chiar dacă nu obligă, el nu poate fi ignorat. Constat că două autorități ale statului, repectiv CSM și Ministerul Justiției ajung la concluzii diametral opuse.

Analizând motivele ministrului Justiției, am constat că autorul raportului care a susținut propunere consideră că ”este o luară de poziție” referitoare la evenimentele din ultimul an. Evaluarea ministrului Justiției poate fi subiectivă. Motivele de revocare prezentate de ministrul Justiției, nu au fost de natură să mă convingă. Nu voi da curs propunerii ministrului Justiției de revocare a doamnei Kovesi”, a declarat Klaus Iohannis.

loading...

O primă reacție avem de la Rareș Bogdan care este cunoscut ca fanul SRI – DNA. El nu a putut să-și ascundă fericirea.

„Președintele Iohannis a anunțat că nu dă curs propunerii de revocare a șefei DNA. Să înceapă jocul! Să-și rupă cămășile! Să înceapă dansul! Sper că nu a facut nimeni aploplexie, ar fi păcat. Viața e frumoasa și merită trăită!

PSD și ALDE sunt în corzi, propaganda are acum ce mesteca să băga în ventilator, dar președintele Iohannis dovedește calm, hotărâre și determinarea de a merge spre al doilea mandat fără compromisuri.

A pornit pe un drum, și-a asumat să-și păzească țara de tot ce o vulnerabilizează. Penalii nu puteau să primească satisfacție, nici nu vor primi. Nu e vorba aici de un om, principiile primeaza. România nu moare și nici nu se predă. „, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Site-ul nostru a fost reclamat de #rezist. Vă rugăm distribuiti articolele noastre pe paginile personale si in grupuri ca adevarul sa fie vizibil pentru toata lumea. Multumim.

loading...

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top