Externe

Ce părere are Patriarhul Bisericii Ortodoxe Ruse despre Bitcoin

Bitcoin îi face pe oameni să-și piardă mințile și să-și piardă tot ce au, potrivit șefului Bisericii Ortodoxe Ruse, Patriarhul Kirill.

loading...

”Oamenii își pierd mințile. Toată lumea spune: Oare cât să mai aștept până să cumpăr sau să vând? Trebuie să acționez și să cumpăr. Și apoi cumpără, chiar își vând casele să poată lua mai mult. Apoi, bitcoinul se prăbușește în două săptămâni, iar oamenii înțeleg că nu au câștigat nimic, ci au pierdut, au pierdut tot ce aveau „, a spus patriarhul, vorbind în fața Consiliului Federației Rusiei.

Sarcina Bisericii este de a educa o persoană astfel încât să nu fie înrobită de pasiuni și să se străduiască pentru o muncă corectă, care trebuie să fie răsplătită în mod adecvat, a spus șeful Bisericii ruse.

loading...

„Într-o astfel de situație, statul este chemat să protejeze o persoană de riscuri excesive și chiar de înșelăcini”, a adăugat el.

Site-ul nostru a fost reclamat de #rezist. Vă rugăm distribuiti articolele noastre pe paginile personale si in grupuri ca adevarul sa fie vizibil pentru toata lumea. Multumim.

loading...

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top