Externe

Fost KGB-ist despre OTRĂVIREA fostului spion rus: Serviciile secrete Occidentale…

Otrăvirea fostului spion rus (care s-a dat cu MI6) Col. Serghei Skripal a fost o operațiune a serviciilor secrete occidentale cu scopul de a-i face rău lui Vladimir Putin care este în cursa alegerilor prezidențiale din această lună, susține expertul militar Mikhail „Smiling Mike” Lyubimov.

loading...

Lyubimov a condus biroul britanic la sediul Serviciului Federal de Securitate (FSB, fost KGB), după ce ”expulzat” din Londra în anii 1960 pentru că a că vrut să recruteze o anumită persoană. Fostul spion rus care a fost otrăvit stătea de 8 ani în Marea Britanie după ce anterior a făcut pușcărie în Rusia pentru înaltă trădare după ce s-a aflat că a divulgat către MI6 numele spionilor ruși din Europa. În Anglia a ajuns în urma unui ”schimb de spioni”.

Lyubimov a spus: „Putea să îl omoare cât a stat în Rusia și nimeni nu ar fi auzit niciodată de asta. În al doilea rând, și acesta este cel mai important: cine beneficiază de acest lucru?”

loading...

Ministrul de externe din marea Britanie Boris Johnson a anunțat un boicot al Cupei Mondiale din Rusia.

„Declarația lui Boris Johnson confirmă ce gândesc – într-un moment în care totul este încă neclar, deja primim o amenințare pentru boicotarea campionatului nostru de fotbal și amenințări că” Vom lua măsuri … ” Am trecut prin aceste lucruri de o mie de ori.

Site-ul nostru a fost reclamat de #rezist. Vă rugăm distribuiti articolele noastre pe paginile personale si in grupuri ca adevarul sa fie vizibil pentru toata lumea. Multumim. Ne puteti da un Like mai jos.

loading...

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top