Externe

Cea mai RUȘINOASĂ zi din mandatul lui Trump. Primele IMAGINI cu bombardamentul din SIRIA

SUA, Marea Britanie şi Franţa au lansat, sâmbătă dimineaţă, un atac cu rachete de croazieră în Siria, cu scopul declarat de a sancţiona regimul Bashar al-Assad pentru atacul chimic comis la periferia oraşului Damasc. Este cea mai rușinoasă zi din mandatul preşedintelui american, Donald Trump, care a ales să joacă o carte anti – Rusia dar și pro război.

loading...

El avertizase miercuri că Statele Unite vor ataca Siria în urma unui atac chimic atribuit Administraţiei Bashar al-Assad, atac chimic nedovedit până acum.

Regimul aflat la conducere în Siria, precum şi Rusia au negat însă orice implicare acuzând că este o înscenare, un pretext pentru o operaţiune militară. Și de ce nu am crede că este doar un pretext când așa s-a întâmplat și cu alte state nimicite de SUA?

loading...

Imagini cu bombardamentul ordonat de Donald Trump în Siria au fost postate pe reţelele sociale, precum şi oficial de Palatul Elysee din Franţa. În Siria a avut loc un bombardament al SUA, Marea Britanie şi Franţa care a vizat distrugerea unui centru militar unde sunt produse arme chimice.

Oficiali de la Pentagon au declarat că a fost bombardat un complex militar de cercetare din Damasc, unde erau produse arme chimice şi biologice, un depozit de armament şi un comandament militar din Homs.

Site-ul nostru a fost reclamat de #rezist. Vă rugăm distribuiti articolele noastre pe paginile personale si in grupuri ca adevarul sa fie vizibil pentru toata lumea. Multumim.

loading...

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top