News

Chirieac, concluzia după CEx: Chestiunea cu puciul se încheie. Liviu Dragnea își …

”Eu cred că se va încheia. Chestiunea cu puciul se încheie, cred că Liviu Dragnea, care nu a pierdut nicio bătălie politică, își va recăpăta partidul. Acum că o să taie un cap, două sau niciunul, o să vedem ce se întâmplă. Și cred că apariția unui inamic exterior partidului ar putea să îl ajute” spunea analistul politic Bogdan Chirieac, sâmbătă, 3 noiembrie, potrivit dcnews.ro.

Au căzut două, al lui Marian Neacșu și al lui Adrian Țuțuianu. Marian Neacșu, puternic în PSD, lipsit de notorietate în fața electoratului larg, apropiat și susținător al lui Liviu Dragnea, dar supărat pe partidul de pe care și-a luat mâna de la ultimul CExN al PSD, din septembrie. N-a mai trecut prin Kiseleff, după cum spunea Liviu Dragnea.

loading...

Adrian Țuțuianu, cunoscut în afara partidului, cu însetare de a-și arăta forța în interior, invocând în toate discursurile sale recente mulții săi susținători din teritoriu. Astăzi spune că decizia pe care o va lua, în realitatea o ”vor” lua.

Deși aparența era a unui drum către Victor Ponta și partidul Pro România, se pare că nu acesta este scopul. Victor Ponta nu vrea ”baronii” PSD-ului sau ”bătăușii” lui Dragnea, pe care mărturisește că nu i-a simpatizat niciodată. Țuțuianu confirmă, nu Ponta e direcția.

Majoritatea, mai avem majoritatea? A fost principala îngrijorare, nu doar din PSD, ci și din ALDE, după cum a mărturisit chiar Călin Popescu Tăriceanu. O mai au, a specificat Dragnea imediat după CExN al PSD.

S-a încheiat sau nu puciul? Cei excluși anticipează noi excluderi, Dragnea dă asigurări că celor care-l contestă nu li se va întâmpla nimic rău. Gabriela Firea e în Spania.

Sigur e că Liviu Dragnea a ieșit învingător, cu 53 la 9. La fel ca data trecută.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top