News

Chirieac, reacție EXPLOZIVĂ după ce Dragnea a fost chemat la Parchet: Poliția politică…

Analistul Bogdan Chirieac a reacționat dur după ce liderul PSD Liviu Dragnea a fost chemat vineri seara, în jurul orei 18.00 la Parchetul General. Liviu Dragnea a declarat când a ajuns la Parchetul General că a fost citat în calitate de martor, dar nu a dezvăluit despre ce dosar e vorba. Liviu Dragnea nu a făcut declaraţii la intrarea în sediul Parchetului General, în schimb nu este exclus ca acesta să fie chemat în dosarul protestelor din 10 august. Este singurul om politic adus la audieri, ceea ce face această acțiune și mai dubioasă. Cum dubios este și faptul că huliganii filmați stau liniștiți acasă.

”Este ceva de necrezut. Este de necrezut. Poliția politică s-a mutat de la DNA, la Parchetul General. Domnul Dragnea este nevinovat. În afară de huligani nu știu cine poate să fie vinovat în protestul din data de 10 august. Faptul că este subiect de Politie politică ne arată domnul Dragnea este vinovat pentru ce se întâmplă. Dacă la 2 ani de la castigarea alegerilor cu un scor zdrobitor, Parchetul isi mai permite sa faca Politie politica, de vină este cel care a castigat alegerile. Sisteult a supravietuit. Să-l chemi pe Dragnea care a fost in concediu si sa-l intrebi de mitingul din 10 august ete evident ca in Romania lucrurile merg in directia gresita iar pentru asta, vinovati sunt Liviu Dragnea și Coaliția majoritară care conduc tara in acest moment. Nu cred că Parchetul investighează faptul că a fost o tentativă de lovitură de stat și finanțarea protestului din exterior”, a spus uluit analistul Bogdan Chirieac.

loading...

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, recent, că în zilele următoare vor fi făcute publice informaţii ce arată că protestele din 10 august au fost finanţate şi din extern, iar protestatarii au fost bine organizaţi, încercându-se o lovitură de stat.

„Eu zic ca PSD să rămână la guvernare, că aşa m-am angajat în 2016. Cine a oprit pe cine să vorbească în partid? Sigur, a apărut o supărare cu doamna Carmen Dan, dar măcar altcineva să susţină demiterea ei. Doamnei Firea i s-a inoculat ideea că cineva vrea să arunce vina pentru 10 august pe doamna prefect. I-am şi spus doamnei Firea inaite de CEx am văzut în presă că doamna Dan ar fi spus ceva despre prefect, care e apropiat doamnei Firea. Nu putem vorbi de o vină pentru că eu sunt absolut convins că în 10 august instituţiile statului nu au acţionat ilegal, Jandarmeria a intervenit respectând regulamentele”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Site-ul nostru a fost reclamat de #rezist. Vă rugăm distribuiti articolele noastre pe paginile personale si in grupuri ca adevarul sa fie vizibil pentru toata lumea. Multumim. Ne puteti da un Like mai jos.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top