News

Godină, pus la punct EXEMPLAR de Christian Ciocan pentru lipsa de respect față de Carmen Dan

Fostul purtător de cuvânt al Poliției Capitalei, Christian Ciocan, îl pune la punct pe Marian Godină după ce agentul și-a permis să o ia ”la mișto” pe Carmen Dan. Ciocan se întreabă dacă este o tentativa de slăbire a încrederii in Ministrul de Interne.

„Inadmisibil ca Ministrul de Interne al României sa fie luat „la misto” pe Facebook, de un agent de politie. Constat oripilat cum un ins pe care nu-l cunosc, dar despre care inteleg ca este angajat al IPJ Brasov, scrie pe Facebook ce-i trece lui prin cap despre omul care conduce LEGITIM o instituție de forta a României (Ministerul Afacerilor Interne), Doamna Carmen Dan.

loading...

Sa fie, oare, mai mult decat o incercare de a fi apreciat cu like-uri, de unii, de altii?! Sa fie oare o tentativa de slăbire a încrederii in Ministrul de Interne, Doamna Carmen Dan?!

Ar fi extrem de grav! N.B.: Pentru mult mai putin de atat un sef de politie judeteana (Șoric) a fost cercetat si demis (pentru ca a iesit in media fara aprobare, desi avea autoritatea unui inspector sef).

loading...

In timpul asta domnul agent de politie se exprima cum ii vine, dar intr-un mod care produce indignare, cel putin oamenilor obisnuiti sa traiasca intr-un social bazat pe principii de respect reciproc. Si nimeni nu-i zice nimic.Resping public atitudinea acelui agent si hahaielile „fanilor” sai. Cu respect, Christian Ciocan”, a scris pe contul personal de socializare.

Polițistul Marian Godină critica recent prima reacție a ministrului de Interne Carmen Dan în legătură cu cazul ofițerului suspectat de pedofilie. 

„Până acum am decât informațiile pe care le cunoașteți și dumneavoastră.” Cât de rușinos!!! Ministru de interne în 2018 și vorbește ca tanti de la tarabă care îți vinde „decât” mere.

Doamna ministru este aceeași care a zis „pronume”, în loc de prenume, aceeași care n-a avut nicio reacție la postarea unei colege de-a dumneaei în care era denigrată toată Poliția Română și aceeași care s-a arătat imediat iritată de explicațiile șefului Serviciului Omoruri în legătură cu modificările CP și CPP. Cu toate astea, tot dumneaei este dezamăgită că nimeni nu face un pas în spate.

Oare cine ar trebui să facă un pas în spate? „Decât” cine?”, a scris Marian Godină pe rețeaua de socializare.

Site-ul nostru a fost reclamat de #rezist. Vă rugăm distribuiti articolele noastre pe paginile personale si in grupuri ca adevarul sa fie vizibil pentru toata lumea. Multumim. Ne puteti da un Like mai jos.

loading...

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top