News

Ciuvică: Procurorii DIICOT au stresuri să ancheteze două joint-uri (tigări cu Marijuana ) de la …

Președintele Grupului de Investigații Politice, Mugur Ciuvică, a reacționat după ce DIICOT a anuntat desschidere unu dosar penal ”in rem” cu privire la consum de droguri. Este interesant ca este ”in rem”. De atat timp nu s-a mai stabilit daca tigarile erau cu marijuana?

”Procurorii de la DIICOT au stresul să ancheteze două joint-uri de la Realitatea TV și niște praf tot de la Realitatea TV din vară, de la Oreste. Dacă s-au împiedicat ei de două joint-uri de la Realitatea TV îmi e că se împiedică și în plângerea jandarmilor cu privire la tentativa de lovitura de stat”

loading...

DIICOT a emis un comunicat vineri seara:

”Ca urmare a informaţiilor apărute în spaţiul public, cu privire la faptul că „o vedetă de la TVR şi un prezentator de la Realitatea TV ar fi fost anchetaţi  de DIICOT pentru deţinere de substanţe interzise”, Biroul de informare şi Relaţii Publice este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

loading...

Din verificările efectuate în evidenţele Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura centrală  a rezultat faptul că, la data de 21.08.2018 a fost înregistrat un dosar penal în care se efectuează cercetări „ in rem”, sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzută de art.4 din Legea 143/2000 privind combaterea traficului si consumului ilicit de droguri”, a comunicat DIICOT.

”Asta va spuneam despre pusul bastistei pe tambal de catre procurorasii de la DIICOT. IN REM?!??!?!! Huahahahahhahaha!!!”, a scris Mircea Badea.

”Ce v-am spus? E chimie nucleară, e foarte greu de descoperit al cui e jointul de la “frangrant”. Nici nu e joint, e tic tac la maț și e al lui Livache ca nu poate fi al stoned&toxic &illegal SRI tv.

Dacă nu ştiţi, rezultatele toxicologice pe un rahat de joint, dacă eşti de la SRI Tv, durează mai bine de o lună. E chimie nucleară pe calitatea persoanei şi instituţia de presă cum ar veni, dacă you inhale the good shit şi exhale the bullshit. Cred că o să iasă că era de fapt tic tac la maţ sau ceva #InstituţiileStatului „, a scris si Sorina Matei.

Site-ul nostru a fost reclamat de #rezist. Vă rugăm distribuiti articolele noastre pe paginile personale si in grupuri ca adevarul sa fie vizibil pentru toata lumea. Multumim. Ne puteti da un Like mai jos.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top