News

Codrin Ștefănescu și-a ieșit din MINȚI după DECIZIA lui Tudose. Extrem de furios pe premier

Premierul Tudose nu-l demite pe şeful Poliţiei Române. Mihai Tudose a amânat luarea unei decizii în cazul şefului Poliţiei Române, anunţând că i-a solicitat lui Bogdan Despescu să prezinte, în următoarea săptămână, un plan de măsuri legat de remedierea situaţiei. Codrin Ștefănescu a explodat după ce a aflat decizia lui Tudose.

loading...

„Mă așteptam ca Mihai Tudose să-l demită pe șeful Poliției Române, în condițiile în care scandalul legat de polițistul pedofil a depășit granițele României. În momentul de față, ca orice cetățean român, simt furie și îngrijorare pentru că atunci când mă gândesc la un polițist, trebuie să mă gândesc la omul care îmi asigură siguranța și protecția. Dacă al meu copil merge pe stradă și vede un nenea polițist, trebuie să-l ia de mână, să-l treacă strada, să-l ducă la grădiniță, acasă. Nu mă aștept ca polițistul să meargă cu copilul în lift și să-l violeze.

Opinia publică este atât de revoltată, încât, ca în orice țară democratică, după un astfel de eveniment îngrozitor, se cer demisii și demiteri. Unii sunt demiși fără să poarte o mare parte din vină, dar opinia publică o cere. Unii își dau demisia sub presiunea opiniei publice, pentru că presa trebuie să facă în așa fel încât să relateze în mod obiectiv ceea ce simțim noi ca cetățeni: adică furie în momentul de față și îngrijorare.

loading...

În aceste condiții, Mihai Tudose trebuia să accepte decizia ministrului de Interne și să-l demită pe șeful IGPR și nu numai. Trebuiau demiși mult mai mulți. Trebuia făcută cu această ocazie un fel de curățenie și date niște explicații pentru populație foarte corecte, realiste și concrete,” a spus Codrin Ștefănescu pentru DCNews.

Tefeliștii ne-au blocat conturile de Facebook. Haideți sa le arătam ca suntem puternici. Distribuiți articolele noastre.

Site-ul nostru a fost reclamat de #rezist. Vă rugăm distribuiti articolele noastre pe paginile personale si in grupuri ca adevarul sa fie vizibil pentru toata lumea. Multumim. Ne puteti da un Like mai jos.

loading...

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top