News

Comisia SRI dezamăgește TERIBIL. Declarații Claudiu Manda. S-a pus batista pe țambal?

Dezamăgire totală și o situație destul de bizară la Comisia SRI unde a fost audiat Florian Coldea. Claudiu Manda spune în mod ciudat că nu a insistat pe noaptea alegerilor din sufrageria lui Gabriel Oprea.

loading...

Este greu de înțeles de ce nu a făcut asta deoarece aici vorbim de votul românilor dar și de ceva cumplit care nu ar trebui să existe într-un stat democratic.

Cu toate acestea, Mnda spune spune că Florian Coldea nici nu a confirmat și nici nu a infirmat prezența. Super informație ”scoasă” de Comisia SRI. Asta o puteau rezolva într-un minut.

loading...

Mai mult decât atât, Manda spune că nu a insistat nici pe petrecerile de la SRI unde se spune că au participt oameni din servicii, politicieni și magistrați. Adică exact pe ce trebuia să se insiste. Oare să aibă legătură cu faptul că fostul șef SRI Georghe Maior a spus că liderul PSD Liviu Dragnea a luat parte la acestea? Nuuuu! Sigur că nu. Să fim serioși! Pare că s-a pus batista pe țambal în cel mai pur stil românesc.

Declarațiile lui Coldea în fața presei sunt extrem de seci dacă putem spune așa. Practic nu s-au discutat deloc și nu s-au lămurit marile probleme care au măcinat opinia publică. Cu ce rămâne după opt ore de audieri? Cu nimic!

loading...
Daca iti plac articolele noastre si vrei sa te tinem la curent cu cele mai recente noutati poti seta sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Iti recomandăm să dai LIKE paginii noastre de Facebook (click aici) și nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste' ca în poza de mai jos.

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top