News

Cristoiu, despre audierea lui Liviu Dragnea. Ce se urmărește cu ADEVĂRAT

Ion Cristoiu a reacționat după ce liderul PSD Liviu Dragnea a fost chemat vineri seara, în jurul orei 18.00 la Parchetul General. Liviu Dragnea a declarat când a ajuns la Parchetul General că a fost citat în calitate de martor, dar nu a dezvăluit despre ce dosar e vorba. Liviu Dragnea nu a făcut declaraţii la intrarea în sediul Parchetului General, în schimb nu este exclus ca acesta să fie chemat în dosarul protestelor din 10 august. Este singurul om politic adus la audieri, ceea ce face această acțiune și mai dubioasă. Cum dubios este și faptul că huliganii filmați stau liniștiți acasă.

”Se încearcă o campanie prin care să îl înghesuie pe Liviu Dragnea. Ce legătură are Liviu Dragnea cu protestele din 10 august? Ascultau jandarmii de el? Dragnea nu are nicio putere de comandă asupra jandarmilor. Domnul Augustin Lazăr ne dovedește că e mai slugarnic decât Laura Codruța Kovesi, deja nu mai are limită. Domnul Lazăr e un instrument de poliție politică.

loading...

Domnul Lazăr vrea să ne arate că el e stăpânul, el e Kovesi cu pălărie de bărbat. 10 august este opera unor servicii secrete din România, de profesioniști, care au vrut să creeze emoția debarcării Guvernului, nu au vrut să dea jos Guvernul atunci, ci să creeze această emoție care ar fi dus la răsturnarea lui. A fost o operațiune de profesioniști.”, a spus Ion Cristoiu la România TV, conform Stiri pe surse.

Site-ul nostru a fost reclamat de #rezist. Vă rugăm distribuiti articolele noastre pe paginile personale si in grupuri ca adevarul sa fie vizibil pentru toata lumea. Multumim. Ne puteti da un Like mai jos.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top