News

Cristoiu explica legatura dintre USR si formatiunea lui Ciolos cu protestele de la Paris

Ion Cristoiu sustine ca protestele violente de la Paris sunt cauzate de un „experiment mediatico-politico-de servicii” similar cu felul in care s-ar fi creat USR si formatiunea lui Dacian Ciolos. „Creatiile artificiale, politice nu au nicio sansa pentru ca ele se ivesc din birouri, nu din realitati”, afirma Cristoiu.

„Masurile politice- in Franta s-a incercat un experiment, s-a creat un fel de USR si Dacian Ciolos, un Macron- creatie mediatico-politico-de servicii, fara a avea experienta presedintilor francezi si s-a trezit un partid creat artificial si acum daca era un partid autentic, profund, traditional, acest partid ar fi reusit sa contracareze.

loading...

Dar fiind unul artificial, cu oameni care nu au mai facut politica, concluzia si pentru Romania este ca e bine sa lasi sa creasca din viata, nu poti creste politicieni si jurnalisti in laboratoarele din paduri, se cresc din viata, din concurenta. Creatiile artificiale, politice nu au nicio sansa pentru ca ele se ivesc din birouri, nu din realitati”, sustine Cristoiu intr-un interviu pentru Mediafax.

In continuare, Cristoiu a spus ca lupta anticoruite din Romania este o „izmeneala”. Intrebat daca exoista riscul aparitiei unor proteste similare si in Romania din cauza pretului carburantilor, Cristoiu a raspuns: „Nu pot sa existe pentru ca romanului putin ii pasa ca a crescut un cent benzina, pentru ca romanul e nechibzuit. Nu poti sa te astepti in Piata Victoriei. La noi e izmeneala cu coruptia, acolo sunt miscari sociale cu profunzime economica. Dincoace ele nu au fost provocate de masuri economice si nu vor avea loc pentru ca actuala guvernare sta exagerat grav de bine cu masurile sociale”.

loading...

Franta este in alerta rosie, iar Parisul a inceput sa se baricadeze din nou inainte de manifestatii ale ”vestelor galbene” sambata – o criza sociala si politica ce zguduie tara si sidereaza lumea, relateaza AFP.

Site-ul nostru a fost reclamat de ANTI - ROMÂNII DIN #REZIST. Vreți sa ne susțineți? E nevoie doar sa distribuiți articolele noastre in grupuri si pe paginile personale. Fie sa FIM!

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top