News

Cristoiu ȘTERGE PE JOS cu Tudose: Are misiunea precisă de a ….

Jurnalistul Ion Cristoiu îl critică dur pe premierul Mihai Tudose în Gândul de joi pentru că și-a fixat ca scop lupta cu Dragnea nefiind interesat de nimic altceva. EL consideră că Operațiunea este și coordonată de Cotroceni vizând în final spargerea PSD. Cristoiu scrie că Tudose este devotat acestei misiuni și vrea să o ducă la capăt cu orice preț.

loading...

”Știrea zilei, știrea cu adevărat importantă, știrea cu șanse de a intra în istorie, vine ca de obicei din zona care scapă presei, politicii, și administrației. Vine din Romania reală. Inaugurarea celor 12,5 kilometri de autostradă dintre Aiud și Decea, reprezentînd lotul 3 al autostrăzii de 70 de kilometri Sebeș- Alba, a fost amînată pentru luna martie.
Ar fi fost de așteptat ca marți, 9 ianuarie 2018, premierul Mihai Tudose să ia foc la știrea că bucățica de autostradă n-a fost inaugurată.

În definitiv, de aia e premier. Ca să adminstreze țara. A reacționat în vreun fel Mihai Tudose? Firește că nu.
El a avut mai departe drept principală preocupare războiul cu Liviu Dragnea. Care război face parte din Operațiunea mai amplă coordonată de Cotroceni vizînd spargerea PSD. Trebuie să recunoaștem că în îndeplinirea acestei misiuni Mihai Tudose e excepțional. Rar mi-a fost dat să văd pe cineva atît de harnic, atît de devotat îndeplinirii unei misiuni.

loading...

De ce n-a tresărit Mihai Tudose la știrea că lotul 3 din autostrada Sebeș-Alba a fost din nou amînat, după patru ani de amînări incredibile? Pentru că asta face parte din dezastrul Guvernării PSD. Ori Mihai Tudose a fost pus premier cu misiunea precisă de asigura acest dezastru”, a scris jurnalistul.

Site-ul nostru a fost reclamat de #rezist. Vă rugăm distribuiti articolele noastre pe paginile personale si in grupuri ca adevarul sa fie vizibil pentru toata lumea. Multumim. Ne puteti da un Like mai jos.

loading...

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top