News

Badea răspunde jignirilor lui Oreste. O lecție de decență

Realizatorul Antena 3, Mircea Badea, a spus doar câteva cuvinte despre jignirile oribile lansate de fostul prieten, Oreste Teodorescu. Badea a ales să nu îi pomenească nici numele. În opinia noastră nici nu merita să amintească de acel personaj.  Oreste l-a atacat extrem de dur în emisiunea Jocuri de putere de pe Realitatea TV. Niciodată Badea nu a mai fost atât de mult jignit fără vină. Oreste parcă a fost într-un delir din care nici moderatorul dar nici invitații nu au vrut să-l oprească. Acuzațiile lui Oreste l-au vizat atât pe Mircea Badea cât și pe familia acestuia. Mai mult, Oreste l-a amenințat în direct pe Badea cu alte dezvăluiri. Totul a pornit de la atacurile lui Badea la mișcarea #rezist pe care Oreste o consideră ”tot ce a dat mai bun nația română în ultimii ani”. Replica lui Badea este o lecție de decență.

”Mă întreabă lumea de ce nu răspund la niște demențe. Ar trebui să fiu dement să fac asta, cu toată dragostea. Să răspund la demențe ar însemna să le bag în seamă și chiar să le potențez. Doamne ferește!  Plus că inițiez demersuri care ar putea să fie grav vătămate dacă m-aș apuca…Doamne ferește. Atât am de spus. Nu că se ocupă cu asta divinitatea.E ca un reflex” , a spus Badea.

loading...

Acuzațiile lui Oreste

”M-a stârnit delirul furibund pe care l-a avut Mircea Badea care a rămas ultimul prost din curtea școlii. Singurul care insistă să micționeze pe mișcarea #rezist. A ajuns un strigoi. Priviți poza lui. Cei care s-au lăsat manipulați de acest nefericit pui de informator..Oamenii trebuie să înțeleagă de ce Mircea Badea se comportă așa. A moștenit linia maternă. Eu știu foarte bine cine este Mariana Badea. O știu toți actorii teatrului mic, toți cei care au avut curiozitatea să afle de cine au fost turnați la Securitate și cam ce dejecții scriu în dosarele Securtiății sun numele Vrăbiuța sunt foarte de acord cu ceea ce am să spun și am probe.

loading...

Acest băiat a avut șansa să-l întâlnească pe Dan Voiculescu. Așa a reușit să-și ducă misiunea mai departe. Soția lui Mircea Badea este o femeie de foarte bună calitate, admirabilă dar se leagă niște lucruri. Tatăl domniei sale a fost atasat militar la Moscova inainte de 1990 iar ea a terminat Bacalaureatul la un liceu la Moscova. Acum vedem de unde îi vine acest venin și această toxicitate împotriva României europene, României cu vocație democratică, acestui propagandist ordinar care se face mai vinovat  pentru intoxicarea opiniei publice a unei părți mai puțin privilegiată de soartă a poporului român. Toate conexiunile duc acolo, la Kremlin.

Acest domn are o sotie si un copil iar asta mi se datorează in exclusivitate. Faptul ca a reusit asta mi se datorează 100 la suta. Ii aduc aminte: Navodari, 2001. In momentul in care declari război unei miscari (n.r. – rezist) care vrea să scoată Romania din epoca de piatra si in momentul cand jignesti fara discernământ ce a dat mai bun natia română in ultimii ani…

Dacă el continuă să atace miscarea rezist, eu in fiecare zi voi face public un episod groaznic din biografia acestui vierme pana cand nu o sa mai iasă din casă. Să se gândească serios la asta. In fiecare zi am un episod si ma gândesc dacă copilul lui este în măsură să metabiolizeze si sa gestioneze aceste capitole care nu numai că sunt urâte dar sunt de o sinistroșenie sufletească absolut cutremurătoare. Acest individ este bolnav de o ură care se naște într-un laborator și un mecanism al principiilor NKVD de distrugere a neamurilor și țărilor ocupate de tancurile sovietice.

În plus de asta sunt foarte multe lucruri legate și de Banca Religiilor unde mama sa a fost secretara unui domn pe nume Dinu Săraru. Capitolele care s-au petrecut foarte tenebros la Banca Religiilor sunt cunoscute personal de către soția mea care a lucrat și ea acolo. Deci am o listă întreagă de subiecte pentru Netflix. Am 6 – 7 subiecte care pot face părul măciucă celor mai mari admiratori de filme horror cu personajul principal, acest avorton, Mircea Badea”, a spus Oreste în emisiunea ”Jocuri de putere”.

Site-ul nostru a fost reclamat de ANTI - ROMÂNII DIN #REZIST. Vreți sa ne susțineți? E nevoie doar sa distribuiți articolele noastre in grupuri si pe paginile personale. Fie sa FIM!

loading...

The Latest

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top