News

Cum îi poartă Ene Dogioiu grija lui Liviu Dragnea

Ioana Ene Dogioiu îi dedică editorialul de pe ziare.com lui Liviu Dragnea căruia îi pune în cârcă aproape tot răul planetei. Doamna Dogioiu scrie că de un an de zile ”nu ne ocupam decat de scandalurile din PSD, de lupta pentru supravietuire politica si in libertate a lui Liviu Dragnea.” Nimic însă nu spune de măsurile economice, de cresterea salariilor, burselor si facilitatilor pentru studenti, creșterea pensiilor. Nu numai că nu pomenește dar spune că este exact invers.

”Nu numai romanii care o duc tot mai rau desi li s-a promis ca o s-o duca tot mai bine. Dar si PSD, ai carui membri se uita probabil siderati la spectacolul pe care il da la televizor propriul partid. Chiar si apropiatii lui Liviu Dragnea.

loading...

Sevil Shhaideh a demisionat dupa ce, din cauza lui Liviu Dragnea, ajunsese sa traiasca pe perfuzii. Pe Carmen Dan tot Liviu Dragnea o tine legata de un scaun pe care nu are cum sa-l mai gestioneze in primul rand pentru ca nu mai este acceptata de angajatii ministerului, care in mod evident o dispretuiesc.” Două afirmații false. Sevil Shhaideh a fost fortată să plece la cererea lui Mihai Tudose iar Carmen Dan nu ar avea de ce să fie dispretuita de angajati.

De remarcat si modul în care îl ”incită” pe Tudose.

loading...

”Ridicol e si premierul. Ce e acest schimb de replici cu Carmen Dan pe Facebook? Ce e circul acesta de gradinita? Esti premier, te-a mintit si nu mai poti lucra cu ea, nu vrea sa demisioneze, semnezi actul de revocare si s-a terminat lucrarea. Asta daca tot pretinzi ca joci cu demisia pe masa, ceea ce, culmea!, chiar iti poti permite.

Si aici vine o combinatie dorita opoziție și sistem. Mai exact, Tudose să facă jocurile doar cu Iohannis.

”Eu nu cred ca va demisiona (Mihai Tudose). De ce ar face-o? Si ramas in functie, premierul poate schimba pana la ultimul membru al guvernului, pe rand. Cerere de revocare catre presedinte, decret de revocare. Propunere de numire, decret de numire. Ambele se fac numai in doi si nu pot fi oprite fara motiune. Iar daca imparte bine functiile intre baroni, obtine si sefia partidului.”

Site-ul nostru a fost reclamat de #rezist. Vă rugăm distribuiti articolele noastre pe paginile personale si in grupuri ca adevarul sa fie vizibil pentru toata lumea. Multumim. Ne puteti da un Like mai jos.

loading...

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top