Life

Dana Chera, moment de sensibilitate: Cele mai grele răni de vindecat sunt cele din …

Dana Chera a vorbit în emisiunea „Adevăruri Ascunse” despre suferința din dragoste. Realizatoarea emisiunii a povestit și o întâmplare adevărată.

loading...

„O tânără femeie află că are cancer, taie un sân, boala se duce la celălalt sân, taie și celălalt. Trec doi ani de suferință, are firță să treacă, pune proteză mamară. Se îndrăgostește, crede că este bărbatul vieții ei, bărbatul o cere în căsătrie, o invită la un hotel. Se întâmplă să stea împreună jumătate de an. După asta, apare o iubire a lui și căsnicia se distruge.

A trecut peste tot, peste cancer, a trecut peste durerea de a vedea perspectiva sfârșitului, a găsit resurse. Dar resurse pentru a trece peste o inimă zdrobită este greu de trecut. Specialiștii spun că rănile din dragoste sunt greu de vindecat. Lumea caută soluții să scoată persoanele aflate în depresie din dragoste. Printre soluții: o listă cu lucrurile care te-au deranjat la acea persoană”, a povestit Dana Chera.

loading...

Ea a făcut recent  o dezvăluire surprinzătoare din culisele emisiunii „Adevăruri ascunse”.

„Înainte vedeam, încercam să văd dincolo de oameni. Talk-show-ul politic este o junglă. Eu am stat să mă întreb tot timpul, dacă sunt atât de dură la televizor, dacă sunt un om atât de direct, enervant, expandat, de ce oamenii continuă să vină la mine în emisiune.

Pentru că sufletele comunică. Răutatea se simte, dacă e răutate. O discuție despre politică e o discuție despre politică, energia e alta. Au fost politicieni care mi-au spus cu lacrimi în ochi după emisiune: Îmi pare rău că nu pot spune ce vreau eu! Oamenii au nevoie de povești, să se agațe de stele, oamenii au nevoie de căldură. Când nu au aproape de ei, când nu o mai pot verifica pe propria lor piele, se agață de speranțe. Speranțele vin din ceea ce ar putea să se întâmple.

Am avut o revelație să aflu că de la medici, la profesori universitari, la miniștrii de Finanțe, actualul ministru de Finanțe (Eugen Teodorovici, n.red.) care mi-a spus: Eu sunt Leu! Nu eram pasionată de horoscop înainte de a face această emisiune (Adevăruri ascunse)”, a declarat Dana Chera, în emisiunea „Dincolo de aparențe” de la Antena Stars.

loading...
Daca iti plac articolele noastre si vrei sa te tinem la curent cu cele mai recente noutati poti seta sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Iti recomandăm să dai LIKE paginii noastre de Facebook (click aici) și nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste' ca în poza de mai jos.

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top