News

Daniel Zamfir, informație BOMBĂ despre Orban. Se așteaptă o DEMISIE

Senatorul Daniel Zamfir vine cu informații bombă despre mai mulți lideri PNL care s-au opus Legii cămătăriei la ordinul lui Ludovic Orban. După cum știți Orban a dat ordin în partid ca inițiativele lui Zamfir să nu mai beneficieze de sprijinul liberalilor.

loading...

Dar de ce să fie deranjat liderul PNL că Zamfir vrea niște dobânzi decente la împrumuturi? Nu vrea o țară ca afară? Răspunsul vine chiar de la Daniel Zamfir iar acum toate par să se lege.

Așadar, firma la care a fost manager in 2017 ludovicul, se ocupa cu recuperarea de creanțe, secretarul general al PNL este proprietar de IFN iar vicepreședintele PNL, responsabil cu politica economică, după ce a fost exmatriculat din sistemul bancar, vrea sa devina viceguvernator BNR.

loading...

Toți trei oponenți vehemenți ai legilor împotriva cămătăriei, motivând că încalcă principiile liberale. Acum, totul e limpede. Ce rămâne, însă, încă neclar, e daca PNL va accepta in continuare sa fie târât de baietii ăștia într-o zonă care n-are nicio legătură nici cu liberalismul, nici cu ce așteaptă oamenii de la noi. Vom vedea…”, a scris senatorul Daniel Zamfir pe pagina de Facebook.

Jurnaliștii PSnews.ro scriu că Ludovic Orban figurează ca angajat încă din data de 20.12.2017. Șeful liberalilor a fost încadrat cu jumătate de normă (4 ore pe zi), pe funcția de consilier inginer construcții. Firma este din județul Mureș, iar Ludovic Orban este aparent prins full-time la București, cu funcția de președinte al PNL.

Partea interesantă este că respectiva societate deja și-a făcut un nume în sfera companiilor ce au obținut contracte cu statul.

Anterior, în perioada 01.05.2017 – 10.08.2017, Ludovic Orban activase cu normă întreagă, în calitate de manager, la o casă de practicieni în insolvență, în ciuda faptului că politicianul nu are nicio tangență cu domeniul juridic, el absolvind în 1988 Facultatea de Tehnologia Construcțiilor de Mașini din Universitatea Braşov, mai scriu jurnaliștii PSNews.

Poate ca este cazul ca Ludovic Orban să-și înainteze demisia și să nu tragă partidul după domnia sa deoarece electoratul așteaptă măsuri pentru el nu împotriva lui. Zamfir chiar atrăgea recent atenția că majoritatea membrilor PNL nu vor ca partidul să apere abuzurile băncilor și IFN-urilor dar Ludovic și câțiva din jurul lui, vor ca lucrurile să rămână așa.

„BLOCAREA LEGILOR ÎMPOTRIVA CĂMĂTĂRIEI, OBIECTIV AL PNL?!? Zilele trecute, la Biroul Executiv , Ludovic Orban le-a spus colegilor din PNL că «Legile lui Zamfir» trebuie blocate prin orice mijloace. Acum nu știu dacă o face mânat de frustrările mari pe care le are când e vorba de mine, sau că pur și simplu trebuie să-şi ducă la bun sfârșit angajamentul pe care și l-a luat în fata lobby-iștilor băncilor şi IFN-urilor.

De ce târăşte partidul, însă , în lupta asta,care e una personală? Eu sunt sigur că majoritatea membrilor PNL nu vor ca partidul să apere abuzurile băncilor și IFN-urilor! Ludovic și câțiva din jurul lui, vor ca lucrurile să rămână așa.

Băncile și IFN-urile să continue să-i jecmănească pe români. Asta în numele, cică, al principiilor liberale! Legile inițiate de mine trebuie să fie blocate prin orice mijloace pentru că sunt «de stânga»! Ludovic, am înțeles, tu atâta poţi, dar partidul? Hai să vedem…”, preciza Zamfir.

loading...
Daca iti plac articolele noastre si vrei sa te tinem la curent cu cele mai recente noutati poti seta sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Iti recomandăm să dai LIKE paginii noastre de Facebook (click aici) și nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste' ca în poza de mai jos.

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top