News

Daniel Zamfir, întrebări de 1.000 de puncte după discursul lui Orban la Consiliul Național

După ce sâmbătă social-democrații s-au reunit în Congres extraordinar, astăzi a fost rândul Partidului Național Liberal să aibă o ședinţă la care au participat sute de membri. Conducerea actuală a PNL și-a făcut un fel de bilanț bilanţ al activităţii și a stabilește strategia pentru alegerile prezidenţiale din 2019. 

loading...

Consiliul Naţional al PNL a validat, duminică, susţinerea candidaturii lui Klaus Iohannis pentru un nou mandat de preşedintele şi pe Ludovic Orban pentru a fi desemnat premier. Senatorul Daniel Zamfir a pus câteva întrebări de bun simț după toate acestea.

Am fost foarte atent la discursul lui Ludovic Orban, și va intreb și pe voi, cei care l-ati urmărit:

loading...

1. A vorbit cumva, SI despre abuzuri?

2. A dat de pământ cu vicepresedintele Citu, care tocmai a zis că sănătatea și educația nu trebuie sa fie printre prioritățile PNL?

3. A mai spus cumva că datoria PNL, dincolo de a asigura, in primul rand, bunăstarea românilor, e, să apere DREPTURILE SI LIBERTĂȚILE FUNDAMENTALE ALE OAMENILOR? Dar poate a spus, și nu am fost eu atent.. DATI SHARE, că poate aflăm”, scrie Zamfir pe Facebook.

Ludovic Orban le-a transmis un mesaj foarte ferm liberalilor, duminică, la finalul ședinței Consiliului Național al partidului. ”Oastea trebuie trezită” și fiecare şef de organizaţie trebuie ”să dea cu parul” în şeful de la PSD, a cerut liderul PNL. 

Ludovic Orban le-a transmis un mesaj foarte ferm liberalilor, duminică, la finalul ședinței Consiliului Național al partidului. ”Oastea trebuie trezită” și fiecare şef de organizaţie trebuie ”să dea cu parul” în şeful de la PSD, a cerut liderul PNL. 

Gata cu blaturile cu PSD, v-o spun din capul locului! Sunt un om blând, care iubeşte oamenii, care întotdeauna am preferat în acţiunea politică să conving, nu mi-a plăcut să fiu ascultat de frică (…), dar nu voi mai accepta ca 75-85% din partid care munceşte să bată pasul pe loc din cauză că 25% din partid nu munceşte. (…)

Nu mai vreau să se facă opoziţie numai la nivel naţional sau unii lideri judeţeni să facă opoziţie, dar numai cu mesaje legate de palierul naţional. Vreau să văd fiecare lider judeţean cum dă cu parul în preşedintele Consiliului Judeţean PSD, în primarul PSD, în prefectul PSD, în toţi şefii de deconcentrate. Cine nu are puterea să abandoneze de acum, să-l lase pe altul mai puternic şi mai curajos”, a declarat Orban, potrivit HotNews. 

În caz contrar, liderul PNL a avertizat că va lua măsurile care se impun. 

loading...
Daca iti plac articolele noastre si vrei sa te tinem la curent cu cele mai recente noutati poti seta sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Iti recomandăm să dai LIKE paginii noastre de Facebook (click aici) și nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste' ca în poza de mai jos.

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top