News

Dănileț, acuzații DURE la adresa ministrului Justiției: Toader controlează Justiția. Nu mă impresionează

Câteva zeci de magistraţi din toată ţara au protestat pe treptele Curţii de Apel Bucureşti, faţă de ultimele modificări ale codurilor penale, dar şi faţă de pachetul de legi ale justiţiei. Magistraţii spun şi că ministrul Tudorel Toader nu este preocupat de condiţiile necesare actului de justiţie. Judecătorul Dănileț a lansat un atac dur la adresa ministrului Justiției.

„Ce traim acum sub actualul ministru al Justitiei am mai trait in anii 2002-2003-2004 sub ministrul Stanoiu. Eu si inca cativa de aici suntem magistrati cu vechime, 20-30 de ani, nu ne mai impresioneaza acum un ministru al Justitiei. Problema este ca toti ministrii de-a lungul anilor au incercat incetul cu incetul sa controleze justitia iar ministrului Toader i-a si reusit.

loading...

Practic in momentul de fata el se considera seful procurorilor, considera ca trebuie sa puna inspectorii sefi, sa evalueze procurorul general, lucru care pe mine ma ingrijoreaza. Ma ingrijoreaza ca judecator, pot fi la un moment dat procurori a caror cariera sa fie dependenta politic, la randul lor fie mai putin corecti in ceea ce priveste aplicarea legii, inclusiv cu privire la rolul judecatorilor”, a declarat Cristi Danilet din mijlocul protestatarilor.

Site-ul nostru a fost reclamat de #rezist. Vă rugăm distribuiti articolele noastre pe paginile personale si in grupuri ca adevarul sa fie vizibil pentru toata lumea. Multumim. Ne puteti da un Like mai jos.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top