News

De ce urmează să avem o săptămână de foc pe două planuri

Anul 2018 nu are un început deloc liniștit pentru țara noastră. România urmează să aibă o săptămână de foc. Pe plan politic lucrurile sunt destul de complicate. Situația tensionată din PSD impune o ședință cu toți liderii organizațiilor, mulți dintre ei chiar cerând acest lucru.

În același timp, la nivel guvernamental, Mihai Tudose pare că are o agendă diferită față de cea a partidului iar atitudinea lui începe să semene tot mai mult cu cea a lui Sorin Grindeanu.

loading...

În privința lui Tudose, liderul PSD a transmis vineri un mesaj voalat: Sper să rămână premier. De aici oricine poate înțelege ce dorește dar cert este că lucrurile nu merg cum trebuie. În același timp, liderii organizațiilor s-au revoltat față de modul în care a procedat premierul cu ministrul Carmen Dan. La cum se arată situația acum, Tudose ar avea zilele numărate.

În alt plan avem protestul pentru retragerea legilor justiției iar cei din stradă vor încerca să pună presiune pe guvernanți să renunțe la ele ceea ce e putin probabil însa totuși depinde de ce se întâmpla în stradă. În cazul unui miting foarte mare s-ar putea schimba ceva ca în februarie? Posibil. Atunci s-a cerut retragere OUG 13 și s-a reușit în mare parte. Ar putea avea soarta asta și Legile justiției? Rămâne de văzut. Dacă e ceva la ce ar trebui să ne uităm este atitudinea lui Mihai Tudose. Dumnezeu să ne ajute!

Site-ul nostru a fost reclamat de #rezist. Vă rugăm distribuiti articolele noastre pe paginile personale si in grupuri ca adevarul sa fie vizibil pentru toata lumea. Multumim. Ne puteti da un Like mai jos.

loading...

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top