Externe

De unde a lipsit România. Acorduri economice de 38,1 miliarde de dolari. 143 ţări, 17.000 de participanţi

Rusofobia liderilor români ne aduce numai pagube financiare. Un număr record de acorduri a fost semnat la Forumul Economic Internaţional de la Sankt Petersburg (SPIEF) – 550 de acorduri în valoare de 38,1 miliarde dolari, a declarat, sâmbătă, secretarul executiv al Comitetului organizator, Anton Kobyakov, relatează Tass. România nu a fost prezentă.

„În total, la ora 13:00, au fost semnate 550 de acorduri în valoare totală de 38,1 miliarde de dolari”, a spus el în cadrul unei conferinţe de presă, menţionând că acest număr include numai acorduri deschise care nu implică secrete de natură comercială, iar numărul de acorduri semnate la SPIEF creşte în fiecare an.

loading...

La ediţia din acest an a forumului Economic Internaţional de la Sankt-Petersburg, au fost prezenţi 17.000 de participanţi din 143 de ţări, informează Russian News Agency Tass.

„Suntem deja obişnuiţi cu cuvântul sancţiuni folosiţ împotriva ţării noastre, dar SPIEF a dezvăluit totul – cele 143 ţări şi peste 17.000 de participanţi confirmă faptul că Rusia reprezintă o ţară a oportunităţilor care conectează lumea”, spune Anton Kobyakov.

loading...

Delegaţia Statelor Unite ale Americii la Forumul Economic Internaţional de la Sankt Petersburg din acest an a însumat 550 de personae, urmată de Franţa şi Japonia.

Forumul Internaţional de la St. Petersburg a început în 24 mai şi se încheie sâmbătă. La ediţia anterioară au fost peste 14.000 de participanţi şi, conform lui Kobyakov, la SPIEF-2017 au fost semnate 386 de contracte în valoare de aproximativ 32,2 miliarde de dolari.

 

Site-ul nostru a fost reclamat de #rezist. Vă rugăm distribuiti articolele noastre pe paginile personale si in grupuri ca adevarul sa fie vizibil pentru toata lumea. Multumim. Ne puteti da un Like mai jos.

loading...

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top