News

Derapaj la Realitatea. Ionuț Cristache, JIGNIT CRUNT de Bogdan și Oreste

Derapaj incredibil la Realitatea TV. Jurnalistul Ionuț Cristache de la Televiziunea Română a fost descris de Rareș Bogdan și Oreste Teodorescu într-un limbaj ce nu își are locul într-o televiziune. Nu este pentru prima dată când Cristache este jignit la această stație TV.

loading...

E bine că noi dăm aici la Realitatea TV imagini difuzate de TVR de atunci (n.r.- din perioada comunistă) care nu se deosebește foarte mult de TVR de acum.

Doar că acum sunt niște derbedei mult mai obraznici care practică o formă de manipulare lipsită total de orice urmă de deontologie profesională și respect față de meseria de jurnalist. Mă gândesc doar la un papițoi: Ionuț Cristache. O întâmplare de pe gresia toaletei publice a Antenei 3. E o încrucișare dintre Ciuvică și Mircea Badea.

loading...

Probabil au petrecut mai mult timp la pipilică și atunci l-au născut pe perete și pe acest Ionuț Cristache. Domnul Cristache nu poate manipula cum o face în emisiunile domniei sale pe bani publici la o televiziune de stat”, a spus Oreste Teodorescu în emisiunea ”Jocuri de putere” din data de 10 martie (ora și minutul – 21:46). În timpul ”discursului” rostit de Oreste, Rareș Bogdan sismțit nevoia să-l facă ”sclav” pe Ionuț Cristache.

Nu este pentru prima dată

În noiembrie 2017, sokant.ro scria: Un jurnalist de la TVR a fost jignit crunt de Rareș Bogdan ”pe motiv de Dragnea”. Cu alte cuvinte, din ce am înțeles noi, Ionuț Cristache a fost făcut slugă absolută pentru că nu l-a criticat mai mult pe Liviu Dragnea și nu a luat de bună tot ce au spus cei de la DNA.

Așa cum e normal, Cristache și-a pus anumite întrebări cu privire la cum a procedat DNA într-o anumită situație și asta i s-a părut inadmisibil lui Rareș Bogdan care l-a taxat într-un mod care nu are legături cu jurnalismul.

Eu iubesc meseria asta de jurnalist. Mi-am dorit să devin jurnalist și iubesc meseria asta. Pe mine mă doare sufletul când văd la televiziuni private sau la televiziunea națională (…) pentru că astăzi cântatorul numărul unu nu mai este la o televiziune privată.

La televiziunea națională este un băiețaș plecat de la Antena 3 și care îi cântă de parcă este SLUGA ABSOLUTĂ. Nu știu cum îl țin ăia acolo. Eu nu am văzut în viața mea așa ceva. La televiziunea națională ar trebui să fie cei mai echidistanți. E SLUGA ABSOLUTĂ”, a spus Rareș Bogdan la emisiunea Jocuri de Putere (data: 16 noiembrie – ora: 22.43 – 22.44).

loading...
Daca iti plac articolele noastre si vrei sa te tinem la curent cu cele mai recente noutati poti seta sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Iti recomandăm să dai LIKE paginii noastre de Facebook (click aici) și nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste' ca în poza de mai jos.

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top