News

Desant #rezist la Alba Iulia

Într-o postare video pe facebook, Cristian -Mihai Dide ,neliniștitul activist civic care a vrut să-și dea foc legat de gardul Guvernului, își anunță fanii că “în seara asta ne-am organizat, am luat o decizie, vineri mergem la Alba Iulia”! Se distinge în video entuziasmul stârnit de acest anunț, căci în planul doi, atât Sandu Matei- bătăușul de bătrâni, cât și doamna care a trăit un extaz mistic în timp ce Marian Ceaușescu urina pe zidul sediului ALDE, jubilau.

Mai puțin încântați au fost postacii din rândul gazdelor din Alba Iulia care, la recomandarea unui grijuliu (“ Să vă îmbrăcați bine că e frig aici!” ), le-a răspuns:

loading...

Allan Black Alexandru Alex Da! Să îsi aducă paltoane cu intaritura din lemn, că umerașe le-au pregătit abrudenii!

Alexandru Alex Allan Black , paltoane din lână vrei să zici?

loading...

Allan Black Nu! Lemn, că lâna îi pentru pentru cei care muncesc pe brânci şi îşi bătătoresc palmele din muncă cinstită, nu nişte otrepe ordinare care vin să bage vrajbă între ardeleni la noi acasă. Să steie la ei acasă, la mitici, că de-o fi să ne strice ziua, om avea noi grijă de ei! Mama lor de anarhişti!

Site-ul nostru a fost reclamat de ANTI - ROMÂNII DIN #REZIST. Vreți sa ne susțineți? E nevoie doar sa distribuiți articolele noastre in grupuri si pe paginile personale. Fie sa FIM!

loading...
1 Comment

1 Comment

  1. livia

    03/12/2018 at 12:01 pm

    Intrebare: daca Presedentia tarii nu ar fi sub ocupatie nazist/iohannista,iar PICCJ nu ar fi in mana procurorului stalinist Lazar Augustin, huliganii #rezist ar mai teroriza si batjocori Romania si pe romani?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top