News

DIICOT rupe tăcerea. Dosar penal ”in rem”. Doi jurnaliști …

Doi jurnaliști din Romania, reținuți pentru droguri! Știrea aceasta a cutremurat recent presa, dar mai ales rețelele de socializare, de unde a plecat această informație! Cel care a vorbit pentru prima dată despre acest subiect este Mircea Badea. Vedeta de televiziune a postat pe Facebook un alt mesaj, însoțit de o fotografie cu o țigară de marijuana, probabil. ”Asa arata un joint gasit la un flagrant. P.S. Urmeaza….”, a scris Badea.

Fanii jurnalistului au putut vedea puțin mai târziu o altă poza, însoțită de următorul mesaj: ”Aici, langa cele doua „cuie” avem o carte de identitate. A unei persoane publice care se declara persecutata si „tinta” pentru convingerile sale „antipenali”. Am blurat-o deocamdata, desi eu fotografia o am in clar, pentru ca mai am nevoie de un element pentru a va prezenta tabloul. Ce cauta cartea de identitate a „persecutatului” acolo, ne poate spune chiar el. Urmeaza…”, a scris el. După toate acestea, DIICOT a venit vineri cu precizări.

loading...

”Ca urmare a informaţiilor apărute în spaţiul public, cu privire la faptul că „o vedetă de la TVR şi un prezentator de la Realitatea TV ar fi fost anchetaţi  de DIICOT pentru deţinere de substanţe interzise”, Biroul de informare şi Relaţii Publice este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

Din verificările efectuate în evidenţele Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura centrală  a rezultat faptul că, la data de 21.08.2018 a fost înregistrat un dosar penal în care se efectuează cercetări „ in rem”, sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzută de art.4 din Legea 143/2000 privind combaterea traficului si consumului ilicit de droguri”, a comunicat DIICOT.

loading...

”Asta va spuneam despre pusul bastistei pe tambal de catre procurorasii de la DIICOT. IN REM?!??!?!! Huahahahahhahaha!!!”, a scris Mircea Badea.

”Ce v-am spus? E chimie nucleară, e foarte greu de descoperit al cui e jointul de la “frangrant”. Nici nu e joint, e tic tac la maț și e al lui Livache ca nu poate fi al stoned&toxic &illegal SRI tv„, a scris si Sorina Matei.

Site-ul nostru a fost reclamat de #rezist. Vă rugăm distribuiti articolele noastre pe paginile personale si in grupuri ca adevarul sa fie vizibil pentru toata lumea. Multumim. Ne puteti da un Like mai jos.

loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Prezentatori TV din România, prinși cu droguri? Sorina Matei și Mirel Curea EXPLICĂ

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top