Externe

Donald Trump: Nimeni nu a fost la fel de dur ca mine în relaţia cu Rusia

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat, joi, că nimeni nu a fost mai dur ca el în relaţia cu Rusia, adăugând că va impune noi sancţiuni împotriva Moscovei doar atunci când Rusia ”va merita acest lucru”, informează site-ul agenţiei The Associated Press.

loading...

”Nimeni nu a fost mai dur cu Rusia decât preşedintele Donald Trump. Presa va spune mereu, indiferent de faptele mele, că nu am fost suficient de dur. Însă Rusia va spune că nimeni nu a fost mai dur decât Donald Trump”, a declarat preşedintele SUA.

Cu toate acestea, liderul de la Casa Albă a precizat nu este un lucru rău în a avea relaţii bune cu Moscova.

loading...

În cadrul unei conferinţe de presă susţinută alături de Shinzo Abe, prim-ministrul Japoniei, Trump a vorbit şi despre operaţiunea militară efectuată de SUA, Franţa şi Marea Britanie împotriva regimului condus de Bashar al-Assad, afirmând că atacul a fost de o ”precizie absolută”.

loading...
Daca iti plac articolele noastre si vrei sa te tinem la curent cu cele mai recente noutati poti seta sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Iti recomandăm să dai LIKE paginii noastre de Facebook (click aici) și nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste' ca în poza de mai jos.

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top