Life

ADMIRABIL! Doroftei lucrează în pub cot la cot cu soția. Ea, în bar, el – ospătar!

Leonard Doroftei, 48 de ani, și-a intrat bine în rol la noul său pub din Ploiești, care se află situat la peluza 1 a stadionului ”Ilie Oană”. Fostul campion mondial de box s-a făcut chelner, potrivit Libertatea.

Leonard Doroftei lucrează în pub cot la cot cu soția. Ea, în bar, el – ospătar! Noul local nu-i aduce, pe moment, profit lui Leonard Doroftei, așa că ‘Moșu’ n-a stat cu mâinile în sân. A început să-i servească pe clienți la mese, întreținând, totodată, și buna dispoziție. ‘Nu e o rușine să muncești! M-am băgat să servesc la mese’, a declarat, pentru Libertatea, fostul campion mondial WBA la semiușoară (2002-2003).

loading...

Cum pub-ul este o afacere de familie, la munca ‘de jos’ ajută și Monica, soția ‘Moșului’, care îndeplinește totodată și funcția de administrator al locației. ‘Soția mea mă ajută la pub. Monica lucrează în bar. E afacerea noastră, de familie, e normal să lucrăm cot la cot! Nu stăm să cerșim, muncim pentru noi, pentru a reuși cu afacerea noastră’, spune Doroftei.

Această ‘transformare’ a fostului sportiv de performanță din patron în ‘ospătar’ vine și pe fondul lipsei de personal. ‘E greu să angajăm personal pentru că oamenii nu-ți stau doar ca să servească la două-trei mese pe zi. Se știe, salariile ospătarilor sunt mici, așa că, dacă n-au clienți prea mulți, nu câștigă nici bani suplimentari din eventualele bacșișuri. Este simplu. Unde e vad, vin și ospătarii, unde nu e, fug văzând cu ochii. Sper însă ca ploieștenii mei să vină la noua locație. Îi așteptăm cu drag’, a dezvăluit Leonard Doroftei.

loading...

Această nouă locație costă destul de mult, dar fostul sportiv nu disperă. Dimpotrivă. ‘Am fost un luptător toată viața. Chiria mă costă 15.000 de lei pe lună. Trebuie să muncim pentru a ne menține pe linia de plutire. Dacă suntem buni, reușim, dacă nu, asta e! Eu însă sunt optimist. Nu m-am născut în puf și pentru tot ce am realizat în viață am luptat. Când eram tânăr, pe ring, acum în afaceri!’, a conchis fostul președinte al Federației Române de Box (2012-2015).

Site-ul nostru a fost reclamat de ANTI - ROMÂNII DIN #REZIST. Vreți sa ne susțineți? E nevoie doar sa distribuiți articolele noastre in grupuri si pe paginile personale. Fie sa FIM!

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top