News

Dragnea face o declarație AMUZANTĂ însă departe de adevăr

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a făcut o declarație amuzantă la Vaslui susținând că nu există tabere în PSD şi că scandalul despre care vorbeşte presa este „mult mai mic decât se vede”. Să negi evidența într-un asemenea mod este aproape o sfidare. Adică este clar pentru toată lumea că în PSD doar nu-și iau gâturile cei din cele două tabere.

Liviu Dragnea a spus, răspunzând unei întrebări a jurnaliştilor, că nu se impune organizarea unui congres extraordinar al partidului.

loading...

De asemenea, întrebat de ziarişti dacă se află în spatele deciziei ministrului de Interne, Carmen Dan, de a nu demisiona din funcţie, liderul social-democrat a afirmat că nu doreşte să comenteze acest aspect.

„Din ce am înţeles, că nu am văzut aseară, doamna ministru a ieşit cu nişte informaţii destul de bine fundamentate şi argumentate”, a spus Liviu Dragnea.

loading...

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a mai spus că el încă speră ca Mihai Tudose să rămână premier. El a răspuns astfel după ce a fost întrebat despre declaraţiile deputatului PSD Cătălin Rădulescu, care a cerut întrunirea de urgenţă a Comitetului Executiv al partidului pentru a discuta despre o eventuală schimbare a Guvernului după „ieşirea necontrolată şi nestatutară” a premierului Tudose şi insubordonarea sa faţă de deciziile partidului.

Eu încă sper ca Tudose să rămână premier„, a declarat Liviu Dragnea, vineri, întrebat despre solicitarea lui Cătălin Rădulescu.

Site-ul nostru a fost reclamat de #rezist. Vă rugăm distribuiti articolele noastre pe paginile personale si in grupuri ca adevarul sa fie vizibil pentru toata lumea. Multumim. Ne puteti da un Like mai jos.

loading...

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top