News

Dragnea: Iohannis e implicat direct în condamnarea mea! E mai rău ca …

Liviu Dragnea, a afirmat, miercuri seară la „Sinteza zilei” că președintele Klaus Iohannis că ar fi implicat direct în condmnarea sa. Presedintele PSD susține că are informația de la un ofițer SRI care a fi participat la o discuție referitoare la un judecător dispus să îl condamne.

loading...

Președintele PSD Liviu Dragnea a spus că principalul vinovat de dezbinarea românilor este președintele Klaus Iohannis, care a plantat aceste semințe ale urii într-o mai mare măsură decât Traian Băsescu.

”Vrem o țară ca afară, dar nu în totalitate? Să nu ne mai lăsam manipulați, duși către rău și către ură. Cine a pornit toate astea? Klaus Iohannis, nimeni altcineva. El a plantat aceste semințe, mai mult decât Traian Băsescu. Pe atunci ne întrebam dacă se poate mai rău decât Băsescu. Ne-am înșelat cu toții. Se poate mai rău. Și se poate chiar și mai rău, dacă sistemul se va perpetua” a spus Dragnea la ”Sinteza Zilei”

loading...
Daca iti plac articolele noastre si vrei sa te tinem la curent cu cele mai recente noutati poti seta sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Iti recomandăm să dai LIKE paginii noastre de Facebook (click aici) și nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste' ca în poza de mai jos.
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top