News

Dragnea: Iohannis e implicat direct în condamnarea mea! E mai rău ca …

Liviu Dragnea, a afirmat, miercuri seară la „Sinteza zilei” că președintele Klaus Iohannis că ar fi implicat direct în condmnarea sa. Presedintele PSD susține că are informația de la un ofițer SRI care a fi participat la o discuție referitoare la un judecător dispus să îl condamne.

Președintele PSD Liviu Dragnea a spus că principalul vinovat de dezbinarea românilor este președintele Klaus Iohannis, care a plantat aceste semințe ale urii într-o mai mare măsură decât Traian Băsescu.

loading...

”Vrem o țară ca afară, dar nu în totalitate? Să nu ne mai lăsam manipulați, duși către rău și către ură. Cine a pornit toate astea? Klaus Iohannis, nimeni altcineva. El a plantat aceste semințe, mai mult decât Traian Băsescu. Pe atunci ne întrebam dacă se poate mai rău decât Băsescu. Ne-am înșelat cu toții. Se poate mai rău. Și se poate chiar și mai rău, dacă sistemul se va perpetua” a spus Dragnea la ”Sinteza Zilei”

Site-ul nostru a fost reclamat de #rezist. Vă rugăm distribuiti articolele noastre pe paginile personale si in grupuri ca adevarul sa fie vizibil pentru toata lumea. Multumim. Ne puteti da un Like mai jos.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top