News

Dragnea: Iohannis e implicat direct în condamnarea mea! E mai rău ca …

Liviu Dragnea, a afirmat, miercuri seară la „Sinteza zilei” că președintele Klaus Iohannis că ar fi implicat direct în condmnarea sa. Presedintele PSD susține că are informația de la un ofițer SRI care a fi participat la o discuție referitoare la un judecător dispus să îl condamne.

Președintele PSD Liviu Dragnea a spus că principalul vinovat de dezbinarea românilor este președintele Klaus Iohannis, care a plantat aceste semințe ale urii într-o mai mare măsură decât Traian Băsescu.

loading...

”Vrem o țară ca afară, dar nu în totalitate? Să nu ne mai lăsam manipulați, duși către rău și către ură. Cine a pornit toate astea? Klaus Iohannis, nimeni altcineva. El a plantat aceste semințe, mai mult decât Traian Băsescu. Pe atunci ne întrebam dacă se poate mai rău decât Băsescu. Ne-am înșelat cu toții. Se poate mai rău. Și se poate chiar și mai rău, dacă sistemul se va perpetua” a spus Dragnea la ”Sinteza Zilei”

Site-ul nostru a fost reclamat de ANTI - ROMÂNII DIN #REZIST. Vreți sa ne susțineți? E nevoie doar sa distribuiți articolele noastre in grupuri si pe paginile personale. Fie sa FIM!

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top