News

DROGURI la Mitingul Diasporei? Jandarmi atacați. S-a aruncat pe asfalt și a intrat în DELIR

Oamenii au atacat jandarmii! S-au incercat violente fizice, insa s-au linistit cand fortele s-au indreptat amenintator catre ei. Acum piata scandeaza injurii la dresa Jandarmeriei, pentru ca l-au indepartat pe DAC cat si pe loctiitorul sau, omul cu lanturi la picioare!

Scene tulburatoare s-au petrecut in jurul orei 14.00 cand cel supranumit simbolul pietei, un barbat imbracat in straie populare si care autointituleaza „DACUL”, s-a aruncat pe asfalt si a lasat martorilor impresia ca se filmeaza o secventa din filmele de groaza, potrivit evz.ro. Omul a intrat intr-o forma de delir, vorbind in termeni mistici si tavalindu-se pe jos.

loading...

„A inceput sa se inchine, asa, din senin… Si apoi s-a aruncat pe burta, pe jos.De mai multe ori. Bolborosea ceva … mistic!”, povesteste un martor. Jandarmii l-au cules pe dac de pe jos si l-au dus la umbra, unde au analizat daca e caz de SMURD sau caz de duba. Avea halucinatii ca atunci cand se folosesc droguri dar nu stim daca despre asta vorbim.

Nu se stie pe ce cale a luat-o insa e cert ca dacul a disparut din peisaj.

Site-ul nostru a fost reclamat de #rezist. Vă rugăm distribuiti articolele noastre pe paginile personale si in grupuri ca adevarul sa fie vizibil pentru toata lumea. Multumim. Ne puteti da un Like mai jos.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top